NBA Pelaajaspessut 21.1.2016

NBA Pelaajaspessut 21.1.2016

S.Sukkela blogi

Comments: 3

Tänään vain yksi pelaajaspessu, mutta hyvinkin makoisa.

New Orleans Pelicans – Detroit Pistons

Anthony Davis, yli 24 pistettä 1.85 62% (Unibet, 888sport, Betsson, Nordicbet, Betsafe)


Jos limitit aiheuttavat ongelmia, niin 888sport tarjoaa Unibetin kanssa samat kertoimet. Kyseessä on iso pörssilistattu yhtiö, josta voi ainakin hetkeksi saada apua. Tilin voi halutessaan avata TÄSTÄ.


Kommentit (3)

Näissä spessuissa on oma

Näissä spessuissa on oma hohtonsa. Kukapa nyt ei ilmaisesta pitäisi. :) Tietysti harmittaa, kun sidet/totalit eivät ole ilmaisia. Mutta kiitoksia näistä.

Jännitystä

Saa usein jännittää loppuun asti kun pisteitä voi tulla pelaajille melko rykelminäkin.

Hyvä uudistus

Näin pienikassaisena pidän enemmän pelaajaspessujen peesaamisesta. Näissä odotusarvot varmaankin kovemmat, ja totaleissa tahtoi kertoimet tippua nopeammin. Toissayönäkin oli makia katella saldoja, kun kaikki mitä itse löin osuivat. Hyvä sukkela! -b

Itse pelasin tätä Anthony Davisia kertoimella 1,85 pisteen nousseella linjalla eli over 25 pistettä Bettsonille/Nordicille. Oliko se ok? Paljonko suurin piirtein tässä tapauksessa pudotat todennäköisyysarviota kun linja nousee pisteen 24:stä 25:een?

Itsekin olen yrittänyt NFL:ään katsella pinnaclelta ja bet365 pelaajaspessulinjoja. Jenkkifutiksessa kun välillä tulee match-uppeja, jossa tiettyä hyökkääjää tai tietynlaista hyökkäystä käytetään vähemmän ja toista suositaan yms. Itse ei vain ole vielä tarpeeksi sarjaa seurannut, että osaisi haistella kunnolla. Kunpa ylikertoimen kovat jenkkifutisjanarit Fat Miket, GWS:t yms. laittaisivat näihin vaikkapa nyt pudotuspeleissä hakuja. Super Bowliin on muistaakseni joskus tullutkin. Viihdearvossa pelaajaspessut ovat todella hyviä NFL:ään. joskus saattaa esim. iso peli WR:lle/TE:lle/RB:lle tuoda jonkun jaardit o/u-vedon miltei yksistään kotiin.