NBA:ssa tänään kymmenen vedon yö - toivotaan, että ei palata metsästysreissulta tyhjin käsin

NBA:ssa tänään kymmenen vedon yö - toivotaan, että ei palata metsästysreissulta tyhjin käsin

S.Sukkela blogi

Comments: 3

Eilinen ei vieläkään saanut kelkkaa kääntymään vaan tuloksena oli ikävä 7 yksikön tappiopäivä. Tänään onkin sitten melkoinen kattaus tarjolla joten taas heitetään se sama toive eli otappa nyt kelkka U-käännös ja paluu lunastusraitille. Tarkoituksena oli perustella jokainen kohde, mutta Elisan noin neljän tunnin katkos nettiyhteydessä sotki suunnitelmat. Pyrin kuitenkin ainakin jotain pientä höpinää saada aikaiseksi kohteiden yhteyteen, jotka editoin sinne myöhemmin, kun alan niitä vasta kirjoittamaan. Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn ja toivotaan, että saadaan ravistettua puun latvasta oikein kunnon säkillinen noita pörröhäntäisiä veijareita, jotka ovat viime aikoina lähinnä naureskelleet oksillansa.

NBA 26.11.2014

Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets

Philadelphia 76ersin surkeutta on turha lähteä edes kyseenalaistamaan, sillä kyseessä on varmasti yksi surkeimmista ellei surkein joukkue NBA-historiassa. Tämän päivän vastustaja Brooklyn Nets ei ole alkakaudesta lainkaan vakuuttanut ja mm. Brook Lopez on ollut suuri pettymys. 76ers pelaa vauhdikasta peliä, joka voi olla Netsin "vanhuksille" haastava vastus ja toivotaan, että ottelu pysyisi tasaisena, niin 8 pistettä on tällöin vahvoilla. Hieman houkuttelisi pistää pieni veto myös 76ers moneyline, jos Brooklynin kriisin alku syvyntyisi ja otteet olisivat viime pelien tasolla. Kuitenkin 76ersin joukkueen tasoa ajatellessa ei uskalla.


Charlotte Hornets – Portland Blazers

Tässä mennään pitkälti suureen tasoeroon luottaen. Hornetsilla sivussa pari runkomiestä joiden tärkeyttä ei voida väheksyä. Gary Nealia joukkue tarvisi tuomaa tehoja vaihtopenkiltä, sillä joukkueella ei ole liikaa pisteidentekijöitä. MKG vastaavasti on huippuluokan puolustaja jollaisia jokainen joukkue kaipaa ja heidän hyötynsä ei ole koskaan suoraan tilastoista luettavissa.


Dallas Mavericks – New York Knicks

Dallasin tasoitus on hurja, mutta tämän hetkinen New York ei tasoltaan paljoa edes 76ersia voita. Carmelo Anthonyn ollessa sivussa joukkueen avainmiehiä ovat Shumpert, Calderon, Stoudemire ja JR. Smith niin eipä tuolla ryhmällä voi ihmeitä odottaa. Dallas koki valtavan yllätystappion viimeksi hävittyään kotona Indiana Pacersille, joten tuskin tuon jälkeen on löysäilyä tiedossa. Under kelpaa kohteeksi hyvin, sillä Knicksin hyökkäyskalusto on niin heikko ilman Meloa ja sen pelin tempokin yksi sarjan hitaimmista. Underin kannalta on myös positiivinen seikka se, että jatkoajan tai lopun tasaisuuden aiheuttaman vapaaheitto-rike-shown tod.näk. on melkoisen pieni.


Minnesota Timberwolves – Milwaukee Bucks

Kaksi joukkuetta joille pisteiden teko ei helppoa tällä hetkellä ole. Minnesotan loukkaantumislista on erityisen synkkä, kun sivussa ovat K.Martin, Rubio ja Pekovic sekä mahdollosesti Mo Williams. T.young palannee tänään kentälle, mutta hänkään tuskin heti 100% pelivireessä on. Milwaukee on ollut alkukaudesta positiivinen yllätys ja pelannut materiaaliin nähden erinomaisesti ja varsinkin puolustuspelaaminen on ollut loistavaa (NBA top10) ja näin on pakko ollaki, sillä joukkueella ei valtavasti hyökkäyspään tehomiehiä löydy. Vetojen kannalta toivotaan, että Mo Williams olisi sivussa tänään, sillä varsinkin underille se olisi todella loistava uutinen.


Houston Rockets – Sacramento Kings

Ottelusta on Collison, Gay, Howard ja Beverley sivussa. Collison olisi ollut overille hyvä pelaaja, mutta Sessions on kelvollinen tuuraaja. Vastaavasti Howardin ja Beverleyn poissaolot ovat overille herkkua. Howard luonnollisesti on ollut jo vuosia yksi parhaista puolustuspään senttereistä ja Beverley on sarjan point guardeista yksi parhaista puolustuspäässä, ei olisi kovin paljon liioiteltua sanoa, että jopa paras. Molemmilla on kelpo pelissään kelpo tempo, Houstonilta ei löydy varteenotettavaa puolustajaa Cousinsille ja vastaavasti Hardenin puolustus tulee olemaan kova tehtävä Sacramentolle.


Oklahoma City Thunder – Utah Jazz

Utah Jazz on jatkuvasti esittänyt hyviä otteita nuorella joukkueellaan. Oklahoma City Thunderin ottelut tässä vaiheessa on lähinnä Westbrookin ja Durantin odottelua. Näillä kokoonpanoilla on Utah joukkueista parempi sekä tasapainoisempi.


San Antonio Spurs – Indiana Pacers

Tässä veto perustuu paljolti Pacersin kokoonpanoon ja siihen, että korivahti Roy Hibbert on sivussa ja Rodney Stuckey pelikuntoinen. Spursilla ei pitäisi olla ongelmia päästä korille hyville tekopaikoille. Rodney Stuckey vastaavasti tuö hyökkäysvoimaan Pacersin joukkueeseen, joten näen totallinjan olevan liian alhaalla ja siinä näkyy liikaa alkukausi, eikä nykytilanne.


Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies

Valtava tasoero ja lisäksi Kobe Bryant on jo nyt näyttänyt väsymyksen merkkejä, joten kohta valmennuksen on vain pakko hieman laskea hänen peliminuuttejaan. Boozer palaa tänään kokoonpano, mutta se mitä hän tekee hyökkäyspäässä niin netottuu ja menee miinuksenkin puolelle surkealla puolustuspelaamisella. 


https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (3)

maistuu ja ei

Maistuu:
- Philadelphia. Itse pelasin pienellä jopa suoraa moneylinevoittoa tosiaan.. Pelityyli sopii kankeaa Brooklyniä vastaan hyvin. Philadelphiahan johti jopa 6 pojolla 3 neljänneksellä vasta portlandia kotonaan ja kyllähän se voitto joskus tulee. +8 sopii erinomaisesti tukipilariksi.
- Utah + 4,5. Utah aloittanut muutaman pelin päästämällä 10+-0 johtoon vastustajan ennenkun kone lähtenyt käyntiin. Heitellähän nämä eivät osaa, mutta ajoittain hyviäkin kuvioita pitkillä junnuillä. Hyvä pelikohde.

Ei Maistu:
- Dallas-knicks alle 199,5. Tasoero niin huomattava, että puolustus unohtuu hyvissäajoin pelin ratkettua jolloin tulee pistejuhlaa kun peli aukenee liikaa...
-Minnesota-millwaukee alle 204,5 pistettä. Ei vaan maistu. Tuntuu että molemmat joukkueet saavat yli 100 pojoo tehtyä tässä. Minnesota joskus hyvä kolmosten heittojoukkue sille päälle sattuessaaan kotonaan, Millwaukeella taas vauhtia riittää.

Muut jätän pelaamatta ainakaan isommin hyvin marginaalisina pitäen.

Torontoa pelaisin lisäksi ML ja tasoituksella... Atlantan esitys eilen ja etenkään heittopeli ei vakuuttanut millään lailla.

Houston Rockets – Sacramento Kings

mulle maistuu paljon molemmat overit ja utah +4,5 ja sit vähän maistuu phi +8 ja mem -6,5 muut jätän pelaamatta

Jälkipelit

Brooklyn johti noin minuutti ennen ottelun loppua 1 pisteellä, mutta repäsi eron lopulta 8 pisteeseen, kun 2 sekuntia kuuden pisteen erossa 76ers viä rikkoo täysin turhaan ja jo varma voitto kääntyy katkeraksi pushiksi.

Portland paransi otteitaan ottelun toisella puoliskolla ja meni 4.jaksolla menojaan.

Dallas ottelussa Dallas teki NBA-historiaa tehden 3-pisteen heittojen ohiheittojen ennätyksen, kun on yritetty yli 30 3-pisteen heittoa (4/31, 12.9%). Lopulta myös underin tuhosi jatkoaika tällä korilla: http://gfycat.com/RarePotableHerald

Milwaukee otteluun saatiin kokoonpanoista apua, kun Mo Williams oli sivussa. Ottelu pysyi tasaisena aina 4.jakson puoliväliin asti jolloin Milwaukee repäisi nopeaan tahtiin eroa ja voitti ottelun selkeästi. Milwaukee heitti ottelussa keskimääräistä paremmin, mutta totalin kannalta onneksi Minnesotan heittoprosentti jäi varamiehisenä alle 40%.

Houston pelissä Rockets piti pallosta todella hyvää huolta ja koko ottelussa kertyi ainoastaan 4 pallonmenetystä. Vastaavasti Sacramenton esitys oli surkea, kun joukkue menetti pallon 20 kertaa ja Cousins oli hyvin yksin vastaamassa joukkueen tehoista. Harden heitti 31 heitosta ainoastaan 10 sisään ja Houston joukkueen vapaaheitot käsittämättömän surkeasti 6/15 (40%)! Overi jäi silti harmittavan lähelle, kun yhteensä ottelussa tuli 191 pistettä.

Utahilla ei ollut mitään jakoa Oklahomaa vastaan, vaan Thunder oli jokaisella osa-alueella parempi.

Spurs matsin over meni kuten ajattelinkin. Spurs teki hyökkäyspäässä mitä tahtoi, kun vastaavasti Stuckey 22 pisteellä oli Pacersin selkeästi paras pelaaja. Over ei ollut missään vaiheessa vaarassa jo lopulta ottelussa tuli 206 pistettä.

Lakers pysyi hyvin Memphisin kelkassa mukana ja hävisi ottelun ainoastaan 6 pisteellä, joka tietty oli tasoituksella -6.5 se ikävin ero. Tosin tämän väärin meneminen ei mikään vääryys ollut ja Koben heitettyä viimeisen heiton ohi vajaa 10 sekuntia jäljellä, niin Lakers ei enää rikkunut 76ersin tapaan, mutta tällöin niin normaalisti tehdäkkään, eli tässä ei jossiteltavaa jäänyt.