Tänään on täyden viiden yksikön luotto Cavaliersin tähtisikermään!

Tänään on täyden viiden yksikön luotto Cavaliersin tähtisikermään!

S.Sukkela blogi

Comments: 3

Tällä hetkellä mennään reilun 104% palautusprosentissa, kun reilut 50 vetoa on takana ja yksikköinä mitattuna kirstuun on kertynyt noin 6 yksikköä plussaa. Tänään päästäänkin taas vetelemään vetoja reilu määrä ja joukossa myös yksi täyden 5 yksikön kohde. Cavaliersin tähtisikermään luotetaan ja siihen, että joukkue pikkuhiljaa saisi pelitasoaan eteenpäin ja Celtics on useamman historitekijän vuoksi joukkue, jonka pitäisi sytyttää Cavs. Tasoitus on lisäksi mukava, kun tasaisessakin ottelussa tuollainen 6-7 pisteen voitto saattaa tulla vasta aivan lopussa vaparishown seurauksena.

NBA 14.11.2014

New York Knicks – Utah Jazz


Boston Celtics – Cleveland Cavaliers


New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves


Houston Rockets – Philadelphia 76ers


Phoenix Suns – Charlotte Hornets


Los Angeles Lakers – San Antonio Spurs


 

Marko "S.Sukkela" Virtanen Twitter-tili

 

NBA-matseja livelähetyksinä Unibetiltä!

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Vihjeiden infopaketin löydät TÄÄLTÄ, mikäli joku asia on epäselvää ja mikäli vastausta ei löydy, niin aina saa tietenkin kysyäkkin mikäli joku asia mieltä askarruttaa.

Kommentit (3)

New York Knicks – Utah Jazz

New York Knicks – Utah Jazz

Utah +4.5 1.99 56% (Matchbook) 2u

New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves

New Orleans -8 1.99 59% (Matchbook) 3u

näitä kahta en pelaa muut passaavat mullekkin

Jälkipelit

Nihkeä yö kun 4/8 osui ja tappiota noin 1u. Cavs nousi lopussa ohitse, mutta vaparishow-mahkukaan ei tänään toteutunut. New Orleans ja San Antonio kävelivät vastustajiensa yli miten päin halusivat. Huomioitavaa, että Kobe näytti väsyneeltä jo nyt. Utah voitti lopulta koko matsin ja jatkoi Knicksin ahdinkoa.

Toteleissa Pelicans heitti aivan uskomattoman 66.7% tarkkuudella tehden 139 pistettä, tällöin underin kanssa ei ikipäivänä toivoa. Houstonia ei 76ers juurikaan kiinnostanut ja tappiokin oli lähellä ja overin ei tuolla peliesityksellä olisikaan kuulunut mitenkään osua. Cleveland ottelussa molemmat heittivät päälle 50% joten under toivoton, Cavsin tämän hetken ongelma on juuri puolustuspeli, eikä siihen tänäänkään tullut kohennusta.  Phoenix matsin under osui niukasti ja hetken pääsi jo säikähtämään, kun viimeseen 2min muhkeat 18 pistettä, mutta sekin riitti.

Koosteena voisi sanoa, että 5 ottelua oli täysin selkeitä. Knicks matsi olisi voinut kääntyä miten päin vain ja veto esim. vapareilla tai jatkoajalla mennä jopa väärin. Sama tilanne Cavs pelissä, mutta toisinpäin. Phoenix matsissa onneksi viimeinen kolmonen meni ohi, kun loppuun kaikki muut uppoikin, eli pienestä kiinni mutta ansaittu osuma. Lauantaina jatketaan.

hyvin vedetty silti

Clevelandin ois luullut tuon hakevan, mutta ei laajuus vielä riitä tässä vaiheesas kautta...

betsareillle vinkkei ja näkemyksiä: Denver,Minnesota - puolustus puuttuu ja hyviä kohteita löytyy jatkossa näitten isoista tappioista... San Antonion peli viime vu9odesta muuttunut täysin puolustusvoittoiseksi, alle tulokset hyvinkin pelaamiskelpoisia kertoimien laskijoiden arvioidessa juoksupeliä. Peli muuttunut täysin paikkapuolustukseksi... alle 175 peli vs lakers taustalla, ihan vitsi,... voitto ja alle tulokset ja lunastuksia tulee :)