Tänään taas yöhön totalien voimin!

Tänään taas yöhön totalien voimin!

S.Sukkela blogi

Comments: 3

Tappiopäivästä toiseen on ollut hyvin pitkälti viikon teema, joten taas sama loru, että joko nyt. Pienemmän panoksen totaleissa ei sen suurempaa ideaa takaata löydy, vaan ne tulevat melkoisen suoraan tilastoista. Houston ottelun over perustuu pitkälti Rocketsin kokoonpano-ongelmiin, kun huippuluokan puolustuspään pelaajat Howard ja Beverley ovat edelleen sivussa. Eilen Houston oli vastaantulija Clippersia vastaan ja pelitilanneheittoprosentti oli heikko 39%, joista kolmen pisteet heitot nekin vaatimattomasti 10/37. Tänään pitäisi olla tasaisempi peli tiedossa ja varsinkin Hardenilla olla mieluisa match-up.

NBA 29.11.2014  

Atlanta Hawks – Charlotte Hornets  


Milwaukee Bucks – Houston Rockets


 Utah Jazz – Los Angeles Clippers


https://twitter.com/SSukkela

 

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Skrillin esittelyn löydät TÄÄLTÄ ja Oppaan alkuun TÄÄLTÄ

Kommentit (3)

Houston

Terve Sukkela! Kun nyt muutaman overin olet puskenut osaksi Howardin poissaolon ansiosta, niin oletko laittanut merkille että Houston kärsii myös hyökkäyspelin suhteen Howardin poissaolon myötä, ainakin tilastojen perusteella jopa enemmän kuin puolustuspelin? Voi olla että olen kujalla, mutta mielenkiinnosta vain ajattelin kysäistä ja saada ammattilaisen näkemyksen kyseiseen asiaan.

Howard

Luonnollisesti Howard on myös tärkeä hyökkäyspäässä, mutta silti hänen merkityksensä on selkeästi suurempi puolustuspäässä. Ei pelkästään blokit, vaan hän tekee vastustajien korilleajoista vaikeeta ja paikkas toisten virheitä olemalla juuri se lukko ja pelote korin alla.