Tänään toivotaan altavastaajien venyvän tasaisiin taisteluihin!

Tänään toivotaan altavastaajien venyvän tasaisiin taisteluihin!

S.Sukkela blogi

Comments: 1

Viime yönä 8 kohteesta puolet osui ja isoimman kohteen mentyä karille, niin tuloksena oli reilun yksikön tappio. Tänään jälleen iso kierros ja kohteitakin sen mukaisesti yhdeksän. Nyt ollaan pääosin altavastaajien kelkassa sekä edelleen luotetaan Clevelandiin eilisestä nihkeilystä huolimatta. Tuollaiset reilun 9 pisteen tasoitukset ovat siinä mielessä maukkaita, että mikäli ottelu pysyy tasaisena, niin enää aivan lopussa ero hyvin harvoin repeää yli 6-7 pisteen. Luonnollisesti ottelussa on muutakin kuin viimeiset kaksi minuuttia, mutta itse en näe tänään joukkueita noin suurina altavastaajina, johtuen mm. terveystilanteen kohentumisesta sekä matchupeista.

NBA 15.11.2014

Washington Wizards – Orlando Magic


Toronto Raptors – Utah Jazz


Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks


Memphis Grizzlies – Detroit Pistons


Sacramento Kings – San Antonio Spurs


Portland Blazers – Brooklyn Nets


 

Marko "S.Sukkela" Virtanen Twitter-tili

 

NBA-matseja livelähetyksinä Unibetiltä!

Matchbookin esittelyn löydät TÄÄLTÄ

Vihjeiden infopaketin löydät TÄÄLTÄ, mikäli joku asia on epäselvää ja mikäli vastausta ei löydy, niin aina saa tietenkin kysyäkkin mikäli joku asia mieltä askarruttaa.

Kommentit (1)

Toronto Raptors – Utah Jazz

toronto pelin under on mulle maistuvin ja sit pelaan ton detroitin tasoituksen ja vähäsen portland-brooklyn underia noi cleveland kohteet jätän toistaseksi kokonaan väliin kun jotenkin en saa otetta juuri tohon clevelandiin.