Veikkausvihjeet: NBA 2.1.2016

Veikkausvihjeet: NBA 2.1.2016

S.Sukkela blogi

Comments: 2

Tänään neljä prematch-kohdetta. Yöllä tuskin livejä tulee ellen herää kesken pelien, kun tässä tarkotus jo kohta painua pehkuihin, kun sen verran otti koville Suomen upea kiekkomatsi...ja jäikin "päiväuniksi".

NBA 2.1.2016

Charlotte Hornets – Oklahoma City Thunder, under 209.5 1.952 55% (Pinnacle) 2u

Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans, under 206.5 1.952 56% (Pinnacle) 2u

San Antonio Spurs – Houston Rockets, under 201.5 61% 1.952 (Pinnacle) 4u

Los Angeles Clippers – Philadelphia 76ers, over 204 1.98 66% (Pinnacle) 5u

Half Time Live: Utah Jazz – Memphis Grizzlies, Memphis -1 1.934 59% (Pinnacle) 3u (Maksullisen palvelun asiakkaat Huom. tämä veto on jo pelattu.)

 


 

Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (2)

Ei taida tuollaista joulua

Ei taida tuollaista joulua tulla, että taittuu underiks tuo spurssiin peli. Sen verta oli luottoa, että mentiin half time under 101. Sinne posahti sitten on vielä nuo 4 ja 5 unitin vedot singlenä ja tuplana. Crash boom bang.

Spursin puolustus harvinaisen heikko tällä kertaa

Jep Spurs ottelun under ei siellä päinkään. Harvemmin on Spurs antanut vastastujan heittää yli 50% tarkkuudella, mutta huimasta tasoerosta kertoo, että siltikin voitto tuli lähes 20 pisteen erolla. Jäi muuten Tim Duncan ensimmäistä kertaa pisteittä urallaan, kun kolmesta heitosta ei ainutkaan uponnut.

Onneksi yön selvästi paras kohde osui yhtä selkeästi kuin Spurs ottelun veto meni väärin.

Puoliaikaveto Memphis harmittavasti ohi vaikka pääsi Marc Gasol tasatilanteessa yrittämänään voittokoria vapaana, mutta tällä kertaa ei vain valitettavasti uponnot ja tasaisen jatkoajan käänsi lopulta Utah edukseen.

Tasapanoksin jona suosittelen vedot vetämään oli tulos aivan hyvä kun 5 kohteesta 3 oikein, palautusprosentin ollessa 110% tasoa ja voittoa hieman vajaat kaksi yksikköä.

EDIT: Siis toki sinkkuina suosittelen, en tasapanoksin.