Veikkausvihjeet: NBA 25.12.2015

Veikkausvihjeet: NBA 25.12.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Legendaarinen Joulupäivän NBA-kierros. Otteluissa mm. semmoinen herkkupala kuin Warriors - Cavaliers. Pyrin pistämään muutaman sanasen kohteista eräänlaisena "perusteluina", vaikka luonnollisesti vetojen takana on paljon muutakin. Tänään on varmasti paljon katsojia, jotka eivät normaalisti sarjaa juuri seuraa, niin ehkä näistä höpinöistä jotain lisäarvoa.

NBA 25.12.2015

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers, under 209.5 1.98 61% (Pinnacle) 4u

Aloitetaan hyvissä ajoissa kerran alhaisemmat panosrajapallukat ovat poistuneet jo osista otteluista. Ensimmäinen veto ei varmaankaan ole monenkaan tätä peliä kovalla innolla odottavan mieleen, joka haluaisi pisterikkaan Stephen Curry vs LeBron James näytöksen. Itse en tuollaiseen usko ja linja on vedetty hyvin ylös huomioiden match-upit ja sen, että on todella vaikea uskoa, että Cavaliers lähtisi mukaan juoksukisaan Warriorsia vastaan, kun ei se ole Cavsin pelityyli muutenkaan. Lisäksi varmasti molemmat joukkueet haluavat voittaa tämän ottelun selvästi keskimääräistä runkosarjaottelua enemmän ja tämä (ottelun tärkeys) on aina pisteodotusarvoa alentava seikka. Samasta syystä pistemäärät laskevat merkittävästi, kun siirrytään runkosarjasta pudotuspeleihin.


Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls, under 206.5 1.97 54% (Pinnacle) 2u

Linja nousikin, eli sittenkin underille pieni veto. Bulls aloittaa isolla kokoonpanolla Gasol-Gibson-Mirotic-Butler-Rose. Chicago Bullsin tempopeli on hidastunut hieman alkukaudesta syystä, että se ei ole toiminut odotetun kaltaisesti. Oklahoma City Thunder vaikka moni niin luulee aikaisempien kausien perusteella ei ole järin nopealla temmolla pelaava joukkue, vaikkakin nopeita hyökkäyksiä tehokkaasti hyödyntääkin. Tämä ei kuitenkaan pelkästään tee joukkueesta nopeatempoista, kun kuitenkin nuo ovat vain pieni osa hyökkäyspeliä. Huolestuttavin seikka underin kannalta on, jos Mirotic yrittää puolustaa Duranttia pidemmänkin aikaa, niin siitä ei hyvää seuraa, mutta eiköhän viimeistään siinä vaiheessa, kun Durant upottelee hassutellen muutaman korin, pistetään Butler vastuuseen. Tämä olisi underin kannalta etu, kun kova puolustustustyöskentely syö energiaa, joka on poissa hyökkäyspäästä. Pistäkää Bullsilta nimi Bobby Portis mieleen, siinä on tulevaisuuden nimi. 


Varsinkin, jos pelaa jenkkilajeja singleinä on Pinnaclen tili lähes "pakollinen". Parhaat kertoimet useimmiten, ilman pelkoa henkilökohtaisista panosrajoituksista. Lisäksi nykyään Pinnaclen voitothan Suomeen ovat verovapaita! Mikäli vielä ei ole tiliä, niin TÄSTÄ voi avata tilin tälle jättiläiselle!

Kommentit (0)