Veikkausvihjeet: NBA 27.10.2015

Veikkausvihjeet: NBA 27.10.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Tänään NBA-kausi 2015-16 pyörähtää käyntiin kolmen ottelun voimin. Huippukohteita ei totaleista löytynyt, mutta yksi ihan pelikelpoinen. Tsekkaa kohde pienien höpinöiden kera.

NBA 27.10.2015

Atlanta Hawks – Detroit Pistons, under 197.5 1.952 54% (Pinnacle) 2u

Atlanta Hawks tulee olemaan myös tällä kaudella Itäisen konferenssin kärkipään joukkueita. Joukkueesta lähti Torontoon DeMarre Carroll, jonka jättämä aukko voi varsinkin olla alkukaudesta vaikeasti paikattavissa, sillä hän oli joukkueen ”liimapelaaja”, joka monipuolisuudellaan oli todella arvokas Atlantan kuin öljyttynä rullaanneessa systeemissä molemmissa päissä kenttää, vaikka tilastot eivät niin hurjat olletkaan. Etukentälle hankittu Thiago Splitter oli tarpeen, sillä Atlantan etukenttä on hyvin kapea.

Detroit Pistons on nyt Stan Van Gundyn näköinen joukkue, eli Orlando Magic 2.0, jossa dominoivan sentterin ympärille on kasattu hyviä heittäjiä. Kuitenkin varmasti kestää aikansa ennen kuin pelaajat omaksuvat uuden pelitavan ja varsinkin kun pelityyliin tukeutuu vahvasti kaukoheittopeliin, niin kauden alussa tämä on aina hieman hakemista varsinkin, kun joukkueen materiaalikin elänyt avainpelaajien kohdalla merkittävästi.

AVAA TILI TÄSTÄ

Optibet tarjoaa suomalaisille urheiluvedonlyöntiin 100% ensitalletusbonusta 100€ asti. Käytä talletuksen yhteydessä koodia: FIRSTSPORTSBONUS

Kommentit (0)