Veikkausvihjeet: NBA 5.11.2015

Veikkausvihjeet: NBA 5.11.2015

S.Sukkela blogi

Comments: 2

Eilen saatiin 8u menemään yhteen totaliin. Useita vetoja kadun, mutta näitä en. Peli oli täysin overimaista ja odotun kaltaista alusta loppuun, mutta 40% heittoprosentti ei vain ole se luku mikä näiden joukkueiden välillä kukaan olettaisi käyvän kokoonpanot huomioiden, mutta katse tähän päivään ja kahteen kohteeseen.

NBA 5.11.2015

Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder, over 211 1.98 58% 3u

Linja vaikuttaa toki noin yleisesti korkealta, mutta tähän peliin se on alakanttiin. Chicago Bulls on muuttanut tai pyrkinyt muuttamaan pelitemponsa todella nopeaksi valmentajavaihdoksen myötä. Tämä on näkynyt varsinkin preseason-otteluissa, mutta runkosarjan alussa uusi pelityyli on tuottanut ajoittain vaikeuksia.

Tänään sen ei pitäisi olla ongelma, kun vastaan asettuva Thunder tykkää pelata nopeaa peliä, joten myös Bullsin on helpompi ns. lähteä juoksukisaan mukaan verrattuna siihen, että vastassa olisi joku tempoa tarkoituksella hillitsevä tiimi, joka tekee tämän syystä, että sen keinot kaataa Bullsin tasoinen joukkue on hyvällä puolustuspelillä.

Thunderin tasoisella joukkueella ei ole ollut hidasteluun koskaan syytä Russell Westbrookin ja Kevin Durantin johdolla. Bullsin kannalta juoksukilpailu saattaa olla lopulta huonokin idea, mutta valmentaja on niin selvästi pyrkinyt ajamaan pelitapaa sisään preseasonilta lähtien, niin ei olisi mitään järkeä sekoittaa keskeneräistä prosessia, kun tähtäimenä on kuitenkin saada se mahdollisimman tehokkaaksi, kun aikanaan pelataan otteluita joilla on merkitystä oikeasti.

Utah Jazz – Denver Nuggets, over 189.5 1.961 63% 5u

Utah Jazzin puolustuksen hyvyydystä ja Rudy Gobertin top3-DPOY-tason puolustuspelaamisesta on turha sen liiemmin jauhaa, sillä tämähän on ollut jo selvää pian siitä lähtien kun viime kaudella Kanter treidattiin Oklahomaan.

Denver ei ole ikinä kenellekkään tiimille mukava paikka pelata b2b peliä Denverin korkeassa ilma-alassa ja tämänkin tietenkin Denver tietää ja tulee varmasti koittamaan nopeuttamaan peliä, sekä kokeilla miten iso mies Gobert on palautunut ja pyrkiä saamaan korilleajoilla hänelle virheitä ja vaihtopenkin puolelle, jos se pelitossu ei liikukaa aivan normaaliin tahtiin. Denverillä on useita pelaajia, jotka osaavat aggressiivisen korilleajamisen.

Vastaavasti Denverin ongelma on juuri sentteriosasto, sillä siellä on paha loukkaantumissuma ja vaikka Nikola Jokic palaakin tänään kentille, niin ei hän ole puolustuksen lukko, eikä varmasti pelaa kuin sellaiset 20 minuuttia maksimissaan riippuen toki kuinka hyvässä kunnossa palaa, joten Denver on pakotettu pelaamaan suuren osan ajasta ilman oikeaa sentteriä, joka on suuri ongelma puolustuspään kannalta. Joku voisi sanoa, että Hicksonhan on sentterin termit täyttävä pelaaja, niin joo no pituutta on, mutta hän on yksi koko NBA:n heikoiten puolustavista etukenttämiehistä, eli overille herkkua aina, kun hän kentällä on.

Muistathan, että tällä viikolla on tarjolla Veikkaushuoneelle hulppea 150% bonus ja tämä ainoastaan Ylikertoimen kautta! Avaa tili TÄSTÄ

Kommentit (2)

Veikkaushuone

Vähän harhaanjohtavat säännöt&ehdot.... Sanotaan, että kierrätysvaatimus on 7x bonussumma.... sitten se aukastaan näin eli jos talletat 100e... saat 150e bonusrahaa. jolloin kierrätys on 1750e... öööh... eli tässä pitää kierrätellä myös talletussummaa... ja logiikka on missä?
Mun laskutaidolla todellinen kierrätys on 11,66 kertaa bonusssumma.

Veikkaushuoneen typo

Tämä oli Veikkaushuoneen typo. Oikea kierrätysmäärä on on 1050€, joka on myös niilläkin, jotka rekanneet kampanjan aikana, kun tuo ikävä Veikkaushuoneen laskumoka ollut.