Vihjeiden tulevaisuus

Vihjeiden tulevaisuus

S.Sukkela blogi

Comments: 0

Huomasin tuossa vasta, että mun sähköpostiosoitteen edelleenlähetys toiseen meiliin osoitteesta marko.j.virtanen(mouku)ylikerroin.com ei ole toiminut tai siis en ole osannut laittaa sitä toimimaan. Näin ollen useampaan meiliin on jäänyt vastaamatta. Pahoittelut tästä, pyrin korjaamaan tilanteen lähipäivinä ja käymään läpi nämä vastaamattomiksi jääneet sähköpostit.

Vihjeistä tulee jatkuvasti kysymyksiä, joten tehdään pieni tilannekatsaus. Edelliseen etusivun blogipäivitykseen tein EM-kisojen joukkueanalyysiin parhaimmista joukkueista, sekä tuolloisen rankingin. Tulen näillä näkyvin hyvin todennäköisesti vihjaamaan koko kisat, mutta panostuksen kanssa kannattaa olla NBA:ta varovaisempi, kun sen verran vieraampi ”sarja” itselleni on kyseessä, vaikka pitkälti vedonlyönnin kannalta samat keinot ja datat ovat arvioiden teossa käytettävissä kuin ison meren takanakin. Nämä vihjeet tulevat keskustelupalstan blogiini.

NBA:n puolella tulen keskittymään tasoitusvetoihin (spread), erikoisvetoihin, sekä ehkä myös sillon tällöin totaleihin, mikäli oikein selkeä ylikerroin löytyy, jossa arvioriskin todennäköisyys on todella pieni. Totalit jäävät kahdesta syystä. 1. Niiden tulos on heikkenemään päin, eikä minulla ole ollut tarpeeksi tarvittavaa aikaa kehittää niiden analyysimenetelmiä, jotka ovat hyvin tilastolliset. 2. Nyt, kun aikaa menee muuhunkin, niin on syytä keskittyä yhteen hyvin, kuin moneen asiaan puolivillaisesti. Pistemieserikoiset mukana sen takia, että niiden virheet usein, niin räikeitä, että niistä ylikertoimien kartoitus ei juuri pidempää analyysiä tarvitse. Nämä vihjeet tulevat joko etusivun blogiini, että palstan blogiin, niin että etusivulla olisi perustelut lähes jokaiseen spread vetoon tai vaihtoehtoisesti koko höskä täällä. Lisäksi vihjeet myös edelliskausien tapaan Twitteriin.

Tulen myös todennäköisesti myymään side-vihjeet, mikäli saan tarpeeksi hyvän tarjouksen joltain yksittäiseltä tahalto. Syy miksi haluan myydä yksittäiselle henkilölle tai ryhmittymälle on täysin ajansäästökysymys. Tällöin aikaa säästyy paljon mm. asiakaspalvelussa, kun olen suoraan vastuussa yhdelle henkilölle/ryhmän edustajlle. Toinen syy on, että näin ostaja saa ylivoimaisesti parhaimman valuen, sillä tässä tilanteessa hänen ei tarvitse kilpailla kertoimista muiden vihjeiden ostaneiden kanssa ja käydä sekuntipelikamppailua, joka on ollut usein melko sähäkkää, vaan hän saa rauhassa pistellä vetoja sisään useamman tunnin ajan, ennen kun vihjeet tulevat julkiseksi. Ilmaisvihjeiden kannalta on hyvä, että luultavasti suuria muutoksia ei tule, sillä spreadit on juuri se NBA:n ylivoimaisesti suosituin ja suuri limittisin pelimuoto, joka kestää panosta, eikä linjat/kertoimet romahda kuten totaleissa usein.

Mikäli on kiinnostunut NBA-paketista, niin tarjoukset ja kysymykset osoitteeseen marko.j.virtanen(miuku)ylikerroin.com. Paketin koostumus neuvotellaan luonnollisesti henkilökohtaisesti, kuten mm. aikataulut ja tarviiko esim. ns. ”kuuman linjan” apua varten tms. Viime kaudella palattiin taas niukasti voitolliseen kantaan ja 102% olisi ollut sellainen palautus, jonka olisi tämänkaltaisessa paketissa viime kaudella pystynyt saavuttamaan isolla kassalla. Tällä kaudella en lähde soitellen sotaan, vaan tavoittaneena on hyvin maltillinen ja realistinen 104% palautus. Lopullista päätöstä, en tule tekemään kuin vasta lokakuun alussa, ellei, joku tarjous ole vain sellainen, että on pakko lukita vastaus jo aikaisemmin.

Hyvät loppukesät kaikille ja kireitä siimoja, mitä se kenelläkin tarkoittaa,

Marko Virtanen

Kommentit (0)