Vihjeet

Castle tyrkyllä Mestarien Liigaan

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Ennen kautta Newcastle ja West Ham lähtivät suhteellisen tasaväkisistä asetelmista kauteen. West Hamilla oli nimellisesti hyvä kesän siirtoikkuna, joten Hammersin leirissä odotukset olivat korkealla. Valioliigaa on jäljellä noin kymmenen ottelua ja West Hamin kausi on ollut täysi pannukakku. Joukkueen manageri David Moyes on yrittänyt tuoda uutta pallonhallintaan perustuvaa pelityyliä perustaksi, mutta se on mennyt suoraan sanottuna täysin pieleen. Pelaajista ei ole saatu tarpeeksi irti ja joukkue taistelee oikeasti putoamista vastaan, kun taas Newcastlen kausi on ollut täysin päinvastainen. 

Sotonin tuska syvenee

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Keskiviikkona pelataan Valioliigassa taas muutama rästiottelu ja katseet kääntyvät tällä kertaa St Mary'sille, jossa Southamptonin vieraaksi saapuu Brentford. Southampton vaihtoi manageria noin kuukasi sitten, kun Nathan Jones sai astua syrjään ja tilalle palkattiin espanjalainen Ruben Selles. Sellesin aloitus Saintsissa on ollut tuloksellisesti hyvä. Neljästä ottelusta saldona on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Vaikka tulokset ovat olleet hyviä, niin pelillisesti on vielä paljon matkaa, jotta Southampton säilyttää sarjapaikkansa 

Arsenalilla revanssin paikka

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Arsenal ja Everton pääsevät vihdoin pelaamaan rästiottelunsa alta pois. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran vain noin kolme viikkoa sitten, jolloin Everton kairasi 1-0 kotivoiton täysin ansaitusti. Ottelu oli myös Sean Dychen debyytti Evertonin peräsimessä. Arsenal-ottelun jälkeen Everton on kerännyt kolmesta ottelusta saman verran pisteitä. Aston Villaa vastaan tuli viikonloppuna kirvelevä 2-0 kotitappio, vaikka peli oli maalipaikoiltaan hyvinkin tasainen ja Everton olisi "ansainnut" ottelusta enemmän. Puolestaan Arsenalin kone on hieman yskähdellyt Everton-ottelun jälkeen, mutta kahdesta edellisestä ottelusta on tullut kaksi voittoa, ja otteetkin ovat olleet jo parempaan päin. Keskiviikkoilta, Emiratesin valot ja kaksi kiivaasti pisteistä taistelevaa joukkuetta, joten on lupa odottaa mainiota kamppailua. 

Barcelonan ja Man Unitedin odotettu kohtaaminen

Valgro blogi

Eurooppa-Liiga 22/23 vedonlyönti

Torstai-iltana katseet kääntyvät ehdottomasti kello 19:45 alkavaan Barcelona - Manchester United otteluun. Nukkuvat jättiläiset ovat palanneet takaisin parrasvaloihin. Barcelona johtaa LaLigaa yhdentoista pisteen erolla toisena olevaan Real Madridiin, kun taas Manchester United on kolmantena Valioliigassa. Molempien joukkueiden otteissa on tapahtunut selkeä ryhtiliike verrattuna edellisiin kausiin. Xavi on saanut tuotua vanhaa Barcelonaa takaisin ja joukkueen pelaaminen on ollut tuloksellisesti sekä pelillisesti oikein hyvää. Niin ikään Erik Ten Hagin  työ Unitedin peräsimessä on ollut loistavaa. Joukkueelta löytyy vihdoin selkeä identiteetti ja United on noussut jopa mestaruustaistoon mukaan. Nyt edessä on äärimmäisen tasainen ottelupari ja saamme todistaa loistavaa futista.

Sakkaako Arsenalin kone?

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti

Usealle Arsenalin ja Manchester Cityn kannattajalle varmasti kauden odotetuin ottelu. Etenkin nykyisistä asetelmista, sillä Arsenal johtaa Valioliigaa kolmen pisteen turvin Manchester Cityyn. Arsenalilla on toki ottelu vähemmän pelattuna, mutta asetelmat otteluun on enemmän kuin herkulliset. Arsenal on hävinnyt kolmesta edellisestä ottelusta kaksi ja pelannut kerran tasan, joten voidaan pohtia onko Arsenalin kone hyytynyt. Puolestaan Manchester City on tuloksellisesti ja pelillisesti vahvassa iskussa, vaikka joukkue kärsi toissa kierroksella Tottenhamille 1-0 tappion, niin Pep Guardiolan luotsaamalla Cityllä on silti pullat hyvin uunissa ajatellen mestaruustaistoa. 

Julkaise syötteitä