Vihjeet

Sean Dyche tuo ryhtiä Evertoniin

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Sean Dyche on palaamassa Valioliigaan. Dyche toimi Burnleyn managerina 2012-2022 eli kunnioitettavat kymmenen vuotta. Dyche joutui operoimaan Burnleyssa pienellä budjetilla, mutta teki siihen nähden erinomaista työtä, vaikka saikin potkut viime keväänä. Dyche on monella tapaa hyvin aliarvostettu manageri. Väitän, että useammilla tulee heti mieleen 4-4-2 ja pitkä ja perään, mutta Dyche on kaikkea muuta. Burnley osasi pelata jo Dychen aikana ajoittain hyvää futista ja heidän prässin struktuuri oli hyvä. On kuitenkin hyvin vaikea pelata ihmisiä miellyttävää futista, jos resursseja ja tätä myötä tarpeeksi taitavia pelaajia ei yksinkertaisesti ole. Dyche teki sillä hetkellä käytettävissä olevan materiaalin kanssa ihmeitä. Everton on tällä hetkellä sarjassa 19:sta, joten työnsarkaa Dychella riittää, jotta Everton säilyy sarjassa. 

Arsenalin hyvälle vireelle jatkoa?

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Sunnuntaina on luvassa todellinen herkkupala, kun Chelsea ja Arsenal ottavat mittaa toisistaan. Mikel Artetan luotsaama Arsenal on pelannut erinomaisen alkukauden ja johtaa sarjaa kahden pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn. Puolestaan Chelsean pelaaminen ei ole lähtenyt odotettuun lentoon Graham Potterin alaisuudessa. Tuloksellisesti Chelsea on kerännyt pisteitä, niin Mestarien Liigassa kuin Valioliigassa, mutta pelillisesti on vielä paljon kehitettävää. Hyvänä esimerkkinä edellisen kierroksen ottelu Brightonia vastaan, jonka Chelsea hävisi 4-1. Potterin peluutti laitapuolustajina Raheem Sterlingia sekä Christian Pulisicia ja se heijastui suoraan tulostaululle. Chelsea oli todella haavoittuvainen, etenkin puolustuspään transitioissa. 

Man Utd - West Ham ennakko

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Europelejä pelaavat Manchester United sekä West Ham ottavat mittaa toisistaan sunnuntain iltaottelussa. Molemmat joukkueet pelaavat torstaina kotonaan, United Eurooppa-Liigassa, kun taas West Ham Konferenssi-Liigassa. Etenkin Unitedin otteet ovat olleet viime aikoina etenkin Valioliigassa jopa erinomaisia. Newcastlen ja Chelsean kanssa päädyttiin tasatuloksiin, mutta United olisi ansainnut vähintään toisesta ottelusta voiton. Tottenham puolestaan kaatui näyttävän esityksen jälkeen 2-0. Myös West Ham on alkanut napsimaan pisteitä ja on noussut jo kympin sakkiin. Näen pelaamisessa silti paljon kehitettävää ja ottelut ovat olleet aika tarkkaa futista. 

Liverpoolin vireelle jatkoa?

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Valioliigassa otteluruuhka painaa päälle ja etenkin Mestarien Liigaa pelaaville tämä tuntuu kropassa ja mielessä. Jalat painavat ja mieli on jo osittain seuraavassa ottelussa. Tähän auttaa luonnollisesti, jos rosteri on suuri ja loukkaantumisia on vähän. Tämä lisää kilpailua joukkueessa ja aina kentälle päästessä on näytettävä valmentajalle, että kuuluun tänne. Liverpool on oiva esimerkki joukkueesta, joka on keskellä otteluruuhkaa ja suunnilleen puolet optimiavauksesta on telakalla. Silti Liverpool on pelannut alkukauden mittapuulla parasta futistaan juuri nyt. 

Crystal Palace - Wolves ennakko

Valgro blogi

Valioliiga 22/23 vedonlyönti 

Crystal Palace ja Wolves kamppailevat kolmesta pisteestä tiistai-iltana Selhurst Parkilla. Valioliigan pelitahti on tällä hetkellä kova Qatarin MM-kisojen vuoksi, mikä luo oman haastavuuden joukkueille. Kierrätystä pitää miettiä normaalia enemmän, mutta samalla ratkaisevista pisteistä kamppaillaan jokaisessa ottelussa. Palace pelasi viikonloppuna Leicesteria vastaan maalittoman tasapelin, mutta ei olisi ansainnut edes sitä. Puolestaan Wolves voitti kotonaan Nottinghamin 1-0, mutta tasapeli ei olisi ollut vääryys. Nottingham pääsi kokeilemaan tasoitusta muun muassa rangaistuspotkusta, mutta Jose Sa torjui upeasti. 

Julkaise syötteitä