Chelsea - Man City ennakko + vihje

Chelsea - Man City ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Chelsea ja Manchester City iskevät yhteen heti lauantaina alkuiltapäivästä. Chelsea on noussut omissa tulkinnoissa jopa suurimmaksi mestarisuosikiksi Valioliigassa. Joukkueen leveys on erinomainen ja Thomas Tuchel on luonut joukkueesta väsymättömän koneen. Pep Guardiola ja koko City hakee varmasti revanssia hävityn UCL-finaalin jälkeen, mutta helpolla se ei irtoa. 

Manchester Cityn isoin kysymysmerkki eli ykköshyökkääjän puuttuminen nousi taas esiin viime viikonloppuna, kun joukkue pelasi maalittoman tasapelin Southamptonia vastaan. Joukkueesta ei löydy Romelu Lukakun, Harry Kanen tai Cristiano Ronaldon kaltaista huippuhyökkääjää, kuka pystyisi ratkomaan vaikeat pelit omilla maaleillaan lopulta voitoiksi. 

Chelsean puolelta ykkösmaalivahti Edouard Mendy on 50% otteluun ja Christian Pulisic on luultavasti poissa, muuten joukkue pääsee parhaimmalla kokoonpanolla otteluun. Manchester Cityn isoin huoli on John Stonesin ja Aymeric Laporten poissaolot toppariosastolta. Tämä tarkoittanee Nathan Akeen peluuttamista Ruben Diasin vierellä. Aken otteet eivät ole vakuuttaneet ja uskon Lukakun hakeutuvan enemmän Aken puolelle vastaanottamaan palloa. Mahdollisesti Chelsea myös pakottaa pelinavaamisen Akeelle ottaen Diasin pelinrakenteluvaiheesta pois. 

Uskon Cityn ottavan pelin edetessä pallonhallintaa itselleen hieman enemmän. Isoin kysymys lienee miten City pääsee pelaamaan Chelsean muodon sisään ja kuka tekee Cityn maalit. Chelsealla ei ole mainittavia heikkouksia, joukkue pystyy puolustamaan, pitämään palloa sekä hyökkäämään vastaan ilman suurempia ongelmia. Cityn suurin heikkous vuosien varrella on ollut vastahyökkäysten puolustaminen ja näen tämän tuottavan Citylle ongelmia taas lauantaina. Pidemmittä puheitta pelivalinnan puolelle. 

Pelivalinta: 

Kotiedun ja Cityn poissaolojen vuoksi saan Chelsean niukaksi suosikiksi ja myös kertoimien valossa se kelpaa peleille. Chelsea +0/dnb @1,934 pinnacle. panostaso 2/5. raja noin 1.85. Linkistä vielä loputkin pelvalinnat matkaan:  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=425%C2%A0%C2%A0 

Kommentit (0)