Chelsea vahvoilla Tottenhamin vieraana

Chelsea vahvoilla Tottenhamin vieraana

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Tuloksellisesti hyvin aloittanutta Tottenhamia vaivaa sunnuntaina isot loukkaantumishuolet. Japhet Tanganga on varmuudella pois, mutta tämän lisäksi kahdeksan enemmän tai vähemmän avauksen pelaajaa ovat epävarmoina otteluun. Pelaajia on paljon, joten en nyt lähde niitä tässä luettelemaan. Chelsea puolestaan pääsee Christian Pulisicia vailla täydellä rosterilla otteluun. 

Molemmat joukkueet pelasivat viikolla euro-ottelut. Tottenham torstaina Rennesin vieraana Ranskassa. Chelsea puolestaan tiistaina kotona Zenitia vastaan. Joten ehdottomasti tästä voi lepoetua Chelsealle laskea. Tottenham on kerännyt neljästä pelatusta ottelusta kunnioitettavat yhdeksän pistettä, mutta joukkue on ylisuorittanut roimasti. Xpts:n valossa joukkue olisi ansainnut hivenen alle neljä pistettä. Chelsea on pelannut odotetun vahvasti ja Romelu Lukaku on pystynyt kääntämään tasaiset ottelut lopulta Chelsean voitoksi. 

Uskon pelissä Chelsean ottavan pallonhallinnan ja koittavan löytää murtautumispaikkoja Tottenhamin puolustuksesta. Tottenham puolustaa ja kyttää mahdollisia vastahyökkäyspaikkoja, mutta tässä tullaan Chelsean vastaprässiin, mikä on yksi maailman parhaista. Miten Tottenham onnistuu pääsemään omalta puolelta pois, kun Chelsea lyö painetta? En rehellisesti tiedä pystyykö mitenkään. Toki Tottenham tulee omat momentumit saamaan, mutta Chelsean puolustus on ollut loistava. 

Itse olen vielä markkinaakin Chelsea-myönteisempi ja omien pohdintojen jälkeen on vaikea pelata muuta kuin Chelsean voittoa. Chelsealla on myös yksi ase, mitä viime kaudella ei ollut, Romelu Lukaku. Chelsea pystyy laittamaan keskityksiä boxiin, mikä on myös yksi hyvä vaihtoehto, jos peli ei lähde muuten kulkemaan. Pidemmittä puheitta vieraita lapulla ja sunnuntai-iltana ollaan viisaampia. 

Pelivalinta: 

Chelsea -0.5 @1,76 coolbet 3/5. raja 1,65.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=425%C2%A0  siitä vielä loputkin valinnat matkaan.  

Kommentit (0)