Conten Tottenham ensimmäiseen isoon haasteeseen

Conten Tottenham ensimmäiseen isoon haasteeseen

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Antonio Conte on ehtinyt olla Tottenhamin peräsimessä neljän Valioliigaottelun ajan. Tottenham on kärsinyt muiden Valioliiga seurojen tapaan koronasta ja on vielä vähän epäselvää ketkä pelaajat ovat täydessä kunnossa. Liverpool puolestaan porskuttaa kahdeksan ottelun voittoputkessa kaikki kilpailut huomioiden. Toisaalta Liverpoolin leirissäkin on ollut koronaa ja tällä hetkellä positiivisen testituloksen on antanut ainakin Virgil Van Dijk, Curtis Jones sekä Fabinho. 

Ottelua on hivenen hankala arvioida lukuisten mahdollisten poissaolojen ja loukkaantumisten vuoksi. Jossain huhuissa Mohamed Salah ja Jordan Henderson olisivat saaneet koronan Newcastle ottelun jälkeen, mutta oletan Salahin ja Hendersonin pelaavan. Pool on päästänyt tällä kaudella Xg:ta 0.89 per peli, mikä on toiseksi pienin lukema. Van Dijkin ja Fabinhon rooli on kuitenkin ollut tässä tilastossa valtava, nyt molemmat puuttuu, mikä luonnollisesti heikentää Liverpoolia ja etenkin heidän erikoistilanteita ja tilanteenvaihto puolustamista. Näen tässä  Tottenhamin iskun paikan. Tottenham tulee sunnuntaina luultavasti puolustamaan syvältä ja hakemaan nopeita vastahyökkäyksiä. Tottenhamilla on hyviä transitiopelaajia ja Harry Kanen hakiessa palloa linjan etupuolelta voi nopeat laiturit täyttää tilan ja juosta Poolin selustaan. 

Tottenham on Conten alaisuudessa päästänyt neljässä ottelussa vain kaksi Big Chancea, mikä on toiseksi paras lukema heti Liverpoolin jälkeen. Tilasto on kuitenkin hämäävä, sillä Tottenham on kohdannut Norwichin, Leedsin, Brentfordin sekä Evertonin. Kaksi nousijajoukkuetta sekä Everton että Leeds, jotka ovat tällä hetkellä aika sekavassa tilassa. Vastaavasti Pool on pystynyt luomaan 18 Big Chancea neljässä viimeisessä ottelussaan, mikä on ylivoimaisesti eniten. Liverpoolin poissaolot eivät näillä tiedoilla vaikuta hyökkäyspelaamiseen kovin paljoa, joten uskon Poolin pysytyvän luomaan hyviä maalintekomahdollisuuksia. 

Etenkin Poolin avatessa maalinteon ensimmäisenä on Tottenhamin pakko avata enemmän pakkaa, mikä johtanee avoimempaan ja vauhdikkaampaan otteluun. Tottenham on tuloksellisesti pelannut hyvin Conten alaisuudessa, (3 W 1 D) mutta otteet ovat ailahdelleet pelien sisällä paljon. Näillä perusteluilla itselleni kelpaa otteluun runsasmaalisuus. Markkinalta löytyy tällä hetkellä hieman valueta yli 2.5 maalin puolesta. Kannattaa kuitenkin seurata joukkueiden loukkaantumistilanteita, jotka saattavat vaihtua hyvinkin nopeasti. 

Pelivalinta: 

yli 2.5 maalia @1.662 Pinnacle. Panossuositus 1.5/5. kerroinraja 1.61.

Kommentit (0)