Guardiolan City matkustaa Lontooseen

Guardiolan City matkustaa Lontooseen

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City matkustaa Tottenhamin vieraaksi Manchesterista. Tottenham lähtee kauteen Nuno Espirito Santon johdolla, joka luotsasi aiemmat kaudet Wolvesia aina vuodesta 2017-2021 Championshipista Valioliigaan. Molemmilla joukkueilla on useita tärkeitä poissaoloja, minkä uskon heijastuvan suoraan itse otteluun. 

City aloitti kauden virallisesti viime viikonloppuna Community Shieldin finaalissa Leicesteria vastaan. Ihanne avauksesta puuttui 7-8 pelaajaa ja se kieltämättä näkyi Cityn pelaamisessa. Siirrytään kuitenkin tähän peliin ja lähdetään liikkeelle Cityn poissaoloista. KDB ja Foden ovat varmasti poissa. Tämän lisäksi Stones, Walker, Ederson, Sterling sekä Jesus ovat 50% otteluun. Uskon tämän suoraan vaikuttavan pelin maalimääriin. 

Tottenham lähtee kauteen selkein tavoittein. Top6 on minimi mihin joukkue tähtää. Isoin kysymys on Harry Kanen tilanne. Kanea on huhuiltu koko kesän ajan Cityyn ja en usko, että Harrya nähdään huomenna kentällä. Tottenham on varmasti erittäin työteliäs Nunon alaisuudessa ja joukkue tulee juoksemaan paljon. Myös uusi toppari Atalantasta Cristian Romero ei ole vielä täydessä iskussa. Näiden lisäksi Ndombele sekä Tanganga ovat epävarmoja otteluun. 

Tottenham luovuttanee Citylle suosiolla pallon ja kyttäävät itse vastaiskuja. Isoin kysymys lienee pääsekö City hyville paikolle, ja kuka tai ketkä viimeistelevät hyökkäykset. Poissaolojen ja lyhyen pre seasonin vuoksi uskon itse vähämaaliseen ja tasaiseen otteluun, vaikka City on selkeä suosikki. Lapulle valitsen under 2.5 @2.01 löytyy esim. Pinnaclelta. Pansotasona 2.5/5. Raja 1.88.

https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605  Täältä löytyvät myös allekirjoittaneen loput valinnat Valioliigan otteluihin. 

Kommentit (0)