Leeds - Liverpool ennakko + vihje

Leeds - Liverpool ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga vedonlyönti  21/22

Sunnuntain ainoassa Valioliigaottelussa nähdään kahden viihdyttävän joukkueen kamppailu. Leedsin alku on ollut heikko - joukkue on saanut vain kaksi pistettä kolmesta pelatusta ottelusta. Myös joukkueen peliesitykset eivät ole yltäneet vielä viime kauden tasolle. Poolilla on puolestaan kolmesta ottelusta seitsemän pistettä ja joukkue on hyvin mukana mestaruustaistelussa. Ottelusta voidaan odottaa todella maalirikasta, mutta itse olen hieman eri linjoilla.

 Liverpool pelasi käytännössä koko viime kauden ilman tärkeimpiä keskuspuolustajia ja tämä näkyi joukkueen otteissa negatiivisesti. Nyt Matip ja Van Dijk ovat päässet aloittamaan yhdessä ja täten Fabinho on päässyt pykälän ylöspäin. Omasta mielestäni ottelun kulminaatiopisteenä voidaan mahdollisesti pitää erikoistilanteita sekä keskityksiä. Liverpool teki viime kaudella liigan eniten maaleja kulmapotkuista, 11 kappaletta. Tähän kylkeen lisätään se, että Leeds on yksi sarjan huonoimpia puolustamaan erikoistilanteita. 

Todennäköisesti Liverpool haluaa pitää ohjat käsissään ja kontrolloida ottelua pallollisena ja pallottomana. Tämä tarkoittaa ettei Pool lähde Leedsin mahdolliseen juoksukilpailuun mukaan. Leeds tulee varmasti saamaan vastahyökkäyksiä, mutta tässä tullaan Fabinhon tärkeään rooliin kutospaikalla, mikä on katkaista vastahyökkäyksiä sekä pitää yllä kenttätasapainoa. Pool on laadultaan parempi joukkue ja se päätyy myös pelivalinnaksi.

12.9. klo 18:30 pelivalinta: Liverpool -0.5 @1,76 Coolbet. Panostaso 3/5. Itselleni kelpaisi Poolin voitto myös noin 1.65 kertoimilla. Tästä pääset ylikertoimen vihjesivulla lukemaan loputkin pelivalintani Valioliigaan:  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&sid=376c431738e184e94c5fe7b4665498ff&start=450  

Kommentit (0)