Liverpool - Chelsea ennakko + vihje

Liverpool - Chelsea ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Lauantai-iltaan saadaan todellinen jännitysnäytelmä kahden suuren kohdatessa. Klopp vs Tuchel, Van Dijk vs Big Rom, listaa voitaisiin jatkaa loputtomiin. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden täysin identtisesti, kaksi voittoa, sekä maaliero 5-0. Liverpool saa varmasti täydestä Anfieldin yleisöstä suuren tuen ja sen on mahdollista tehdä kotikentästä samanlainen linnake kuin vuonna 2019/2020, jolloin Pool ei hävinnyt yhtään ottelua Valioliigassa kotinurmellaan. Mutta vastassa on on suuri nero, Thomas Tuchel.

 Tuchelin tulon jälkeen viime tammikuussa Chelsea on päästänyt vähiten Xga:ta sekä Chelsea jakaa kärkipaikan Cityn kanssa odotetuissa pisteissä (xpts). Tuchelin Chelsea on kone, joka ei hyydy. Uskon heidän pystyvän taistelemaan tällä kaudella tosissaan mestaruudesta. Chelsean runko viime kaudesta on pysynyt hyvin kasassa ja joukkueeseen hankittiin Interistä todellinen huippuhyökkääjä Romelu Lukaku, joka maalasi heti debyytissään viime viikonloppuna Arsenalin vieraana. 

Poolin koko viime kausi meni pilalle lukuisten loukkaantumisten vuoksi. Erityisesti keskuspuolustajat kärsivät loukkaantumisista. Poissa olivat Virgil Van Dijk, Joe Gomez, Joel Matip eli kolme avauksen topparia. Tämän vuoksi Pool joutui peluuttamaan normaalisti keskikentän pohjalla pelaavaa Fabinhoa topparina, joka puolestaan jätti keskikentälle suuren aukon, mitä oli vaikea täyttää. Tähän kauteen Pool on päässyt lähtemään terveenä ja uskon heidän pelaavan hyvän kauden, jossa top4-sijoitus on minimitavoite. 

Itse otteluun: uskon Liverpoolin pitävän enemmän palloa, jolloin Chelsealle jää mahdolliset vastahyökkäyspaikat. Poolin puolustuslinja on ollut ajoittain korkea, joka nähtiin esimerkiksi avausottelussa Norwichia vastaan. Norwich ei vain saanut tätä hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Kotiedun jälkeenkin käännyn tässä Chelsean kannalle ja se on myös pelivalintana otteluun. 

28.8. Liverpool - Chelsea. Pelataan Chelsea +0.25 @1,775 pinnacle. kerroinraja 1.71. Panossuositus 2/5.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=450  tuosta loput vihjeet vielä talteen. 

Kommentit (0)