M23 DERBY

M23 DERBY

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Maanantain myöhäisillan ainoassa Valioliigaottelussa nähdään Crystal Palacen ja Brightonin välinen mittelö. Briteissä ottelu kantaa myös nimeä M23 derby. Ottelu ei ole se kaikista viihdyttävin ennakkoon, mutta potentiaalia löytyy. Palace pääsee kotifanien eteen, mikä on niin sanotussa paikallisottelussa erittäin suuri asia. 

Kotijoukkueelta on poissa kokoonpanosta pitkäaikaisloukkaantuneet: Eberechi Eze sekä Nathan Ferguson. Jeffrey Schlupp on 75% otteluun. Voidaan sanoa kotijoukkueen pääsevän Ezea lukuun ottamatta optimi avasukokoonpanolla liikenteeseen. Vierailta poissa on varmasti Adam Webster. Yves Bissouma, Adam Mac Allister sekä Enock Mwepu ovat epävarmoja otteluun. Etenkin Bissouman menetys olisi todella valtava takaisku Brightonin keskikentälle. 

Viime kaudella pisteet jaettiin kerran (1-1) ja Cystal Palace vei oman vierasottelun 1-2. Odotetut yhteismaalit (XG) kirjattiin Brightonin hyväksi 4.26 - 1.02. Voidaan sanoa, että Brighton olisi ansainnut enemmän kuin pisteen. Brighton pyrkii varmasti taas kontrolloimaan peliä pallon kanssa ja pitämään pelivälineestä mahdollisimman hyvää huolta. Palace pyrkinee pallon saadessa hyökkäämään vastaan mahdollisimman nopeasti Brightonin hitaita keskuspuolustajia vastaan. Avainasemassa tulee olemaan Brightonin kenttätasapaino ja miten laadukkaasti Palace kykenee käyttämään omat momentumit hyväksi. Wilfried Zahan uhkaa ei voida ikinä yliarvioida ja ihan varmasti Palace pystyy luomaan miehen kautta muutaman vaaralisen tilanteen. 

Mielenkiintoista nähdä peluuttaako joukkueen manageri Patrick Vieira kärjessä Christian Bentekea vai Odsonne Edouardia. Mielestäni nopeamman Edouardin peluuttaminen Brightonia vastaan olisi järkevämpää, sillä joukkue on lähtkökohtaisesti suuremman osan pelistä ilman palloa. Chelseasta Palaceen lainattu Connor Gallagher on ollut loistava box-to-box pelaaja alkukaudesta. Callagher tuo enrgiaa ja juoksuvoimaa ja hänen kauttaan on rakentunut Palacen useat maalintekomahdollisuudet. Maaalimäärällisesti en näe oikein tämän hetken markkinalla arvoa, mutta Brightonin puolelta vielä löytyy valueta.

Pelivalinta: 

Brighton +0/dnb @1,763 pinnacle. panostaso 2/5. kerroinraja noin 1.7. Linkistä kannattaa käydä tutustumassa myös muihin Valioliigavihjeisiin.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=475 

Kommentit (0)