Maalijuhlaa St James' Parkilla?

Maalijuhlaa St James' Parkilla?

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Viime kaudella Valioliigaviheriöllä katsojia viihdyttänyt Leeds matkaa perjantai-iltana Newcastlen vieraaksi St James' Parkille. Joukkueen peli ei ole vielä lähtenyt totuttuun lentoon, mutta Newcastlen vieraana siihen on todelliset saumat. Harakat majailevat sarjataulukossa toiseksi viimeisenä kerättyään vain yhden pisteen neljästä pelatusta ottelusta. 

Isänniltä puuttuu ykköshyökkääjä Callum Wilson sekä keskikentän kapellimestari Jonjo Shelvey. Molemat poissaolot ovat tuntuvia, sillä penkiltä ei hirveästi laatua ole tarjolla. Vierailta poissa ovat kolme keskuspuolustajaa: Pascal Strujik, Robin Koch sekä Diego Llorente. Tämä tarkoittanee Luke Aylingin siirtymistä toppariksi ja Mateusz Klichin palaamista avaukseen keskikentälle. Juoksuvoimaa ja maalintekouhkaa pitäisi vierailta edelleen löytyä ylöspäin, mutta alakerta mietityttää

Otteluun kiinnostaisi ehdottomasti runsasmaalisuus, mutta kertoimet on poljettu alas ja isänniltä Wilsonin puuttuminen tuo haastetta hyökkäyspelaamiseen. Vieraiden suora voitto jossain muotoa voisi kiinnostaa, mutta alakerran poissaolojen sekä heikohkon puolustuspelaamisen takia ei ihan sytytä. Sen sijaan Leedsin maalimäärät tarttuvat matkaan.

Newcastle on päästänyt sarjassa eniten suuria maalintekomahdollisuuksia (16kpl). Leeds ei ole vielä päässyt viime kauden lentoon, mutta uskon Marcelo Bielsan miehistön työmoraalin tuovan perjantaina tarpeeksi maalintekomahdollisuuksia, jotta pallo löytää tiensä verkkoon.   

Pelivalinta: 

Lapulle päätyy Leeds over 1.5 goals @1.97 Pinnacle. panossuositus 2.5/5. kerroinraja noin 1.85. Linkistä vielä loputkin pelivalinnat talteen:https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&sid=376c431738e184e94c5fe7b4665498ff&start=450  


Kommentit (0)