Maalijuhlille jatkoa

Maalijuhlille jatkoa

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Liverpool matkustaa jouluruuhkassa King Power Stadiumille Leicesterin vieraaksi. Liverpool pääsee otteluun selkeästi paremmin levänneenä, sillä Leicester pelasi 26.12 Manchester Citya vastaan ja kärsi 6-3 tappion. Joukkueet kohtasivat kuusi päivää sitten Liiga-cupissa, jossa Leicester niin ikään peluutti ykkösmiehistöään. Ottelu päättyi 3-3, joten ratkaisua haettiin suoraan rangaistuspotkukilpailusta, jossa Liverpool vei pidemmän korren. Liverpool sai huilata tapaninpäivänä, sillä ottelu Leedsia vastaan peruttiin Leedsin leirissä olleiden positiivisten koronatapausten vuoksi. 

Leicesterin manageri Brendan Rodgers säästeli osaa avainpelaajistaan Citya vastaan. Jamie Vardy ja Wilfried Ndidi istuivat koko ottelun vaihtopenkillä ja näin pääsevät hieman tuoreemmilla jaloilla Liverpoolia vastaan. Leicester on tällä hetkellä todella over-joukkue, sillä joukkueen puolustus on todella sekaisin, mutta samaan aikaan hyökkäys toimii. Leicester on päästänyt maaliodottamaa 1.69 ottelua kohden, mikä on viidenneksi isoin lukema sarjassa. Leicester kärsii edelleen isoista puolustuspään poissaoloista, mistä Liverpool tulee rokottamaan.  

Liverpoolin ongelmat ovat oikeastaan samat kuin viime vuosina. Pallonmenetyksen jälkeen vastaprässin on toimitttava moitteettomasti tai vastustajat pääsevät laittamaan palloa Liverpoolin korkean linjan taakse. Leicester on tässä parhaimmillaan, sillä alkukaudesta varjojen mailla pelannut James Maddison on päässyt loistavaan vireeseen ja Jamie Vardy on aina vaarallinen etenkin löytämään tiloja puolustuksen takaa. 

Pidemmittä puheitta markkinalla löytyy selkeää valueta runsasmaalisuudesta. Liverpoolin avainpelaajat ovat päässeet huilaamaan ja Leicester kärsii ohuen rosterin ja loukkaantumisten vuoksi suuresta rasituksesta tällä hetkellä, mikä mielestäni nostaa maalimääriä. 

pelivalinta: 

Leicester - Liverpool over 3.0 @ 1.617 3.5/5 Pinnacle. kerroinraja 1.53.

Kommentit (0)