Maanantai-illan jännitysnäytelmä

Maanantai-illan jännitysnäytelmä

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Kahden todella mielenkiintoisen joukkueen odotettu kohtaaminen nähdään maanantain myöhäisillassa kello 22:00 Suomen aikaa. Leicester kolkutteli viime vuonna jo toista kertaa putkeen Mestareiden liigan ovea, mutta sai tyytyä jälleen viidenteen sijaan. Puolestaan Hammersien viime kausi oli kerrassaan loistava odotuksiin nähden ja joukkue otti viimeisen Eurooppa-liigan paikan sijoittumalla kuudenneksi. Omasta mielestä saumat löytyvät todella viihdyttävään otteluun. 

Hammers vei viime kauden molemmat ottelut luvuin 3-0 sekä 3-2. Ottelut olivat kyllä Xg:n valossa todella tasaisia ja uskon tämän trendin jatkuvan myös maanantaina. West Hamin joukkue ei ole uudistanut lähes lainkaan (pl. Areola), mitä pidän pitkässä juoksussa todella huolestuttavana asiana, mutta siirtoikkunaa on onneksi vielä jäljellä ja joukkue kaipaa kapeaan materiaaliinsa toden teolla uusia hankintoja.

Leicester on puolestaan vahvistanut rivejä mielestäni todella hyvillä hankinnoilla. Southamptonista siirtyi tanskalaisjätti Jannik Vestergaard sekä Ryan Bertrand. Keskikenttää vahvistaa Lillestä Boubakary Soumare ja hyökkäystä Patson Daka (Rb Salzburg). Leicesterillä on todella mittavia poissaoloja puolustuspäässä, joka lisää mielestäni maaliodottamaa. Joukkueelta puuttuu Bertrand, Evans, Fofana sekä Justin, jotka kaikki olisivat terveenä todella lähellä avauksenpaikkaa. 

West Hamin avausottelu jätti runsaasti kysymysmerkkejä joukkueen puolustuksesta. Newcastle iski kaksi maalia ja välillä joukkue oli aika kovassa paineessa. Toisaalta Hmmers onnistui tekemään neljä maalia ja luomaan avauskierroksella eniten xg:tä (3.01) sekä Big chanceja (6). Voi olla myös hyvin mahdollista, että West Ham lähtee otteluun kolmen alakerralla, mitä nähtiin viime kaudella niin sanotuissa isoissa otteluissa. Leicester puolestaan voitti Wolvesin kotonaan 1-0. Leicester oli yllättävän vaisu ja tasapeli ei olisi ollut missään nimessä vääryys. Saan tästä West Hamin niukaksi suosikiksi ja kertoimien valossa kelpaa kokeilla West Hamin voittoa.  

West Ham - Leicester 23.8. 22:00 pelataan West Ham +0/dnb @1,892 Pinnacle, panossuositus 2/5, kerroinraja 1.81.Tästä vielä lukemaan loputkin vihjeeni  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&p=551785#p551785

 

Kommentit (0)