Tottenham - Aston Villa ennakko + vihje

Tottenham - Aston Villa ennakko + vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti

Sunnuntaina kello 16:00 nähdään kolme mielenkiintoista ottelua Valioliigassa, mutta perehdytään tarkemmin Tottenhamin ja Aston Villan väliseen mittelöön. Tottenhamilla oli torstai-iltana Konfferenssiliigan ottelu kotona slovenialaista Muraa vastaan, joten Villalle pientä lepoetua täytyy antaa. 

Tottenhamilla on ollut suuria vaikeuksia oman pään pelaamisen kanssa. Nuno Espirito Santon ryhmä ei ole löytänyt pelaamiseen tarvittavaa tasapainoa ja vastustajat ovat päässeet hyville maalintekopaikoille otteluista toiseen.Myöskään Harry Kane ja Heung-min Son eivät vielä ole löytäneet viime kauden virettään. Tottenham pääsee kuitenkin kotiyleisön eteen ja kurssin kääntöön on oiva sauma. 

Villa haki viime viikonloppuna 1-0 voiton Old Traffordilta. Joukkue on omaksunut 5-3-2 ryhmityksen tälle kaudelle osaan ottteluista ja voi olla hyvin, että joukkue lähtee edellä mainitulla ryhmityksellä huomenna liikkeelle. Danny Ingsin sekä Ollie Watkinsin yhteispeli näyttää myös kehittymisen merkkejä. 

Itse odotan ottelusta hieman markkinaa korkeampaa maaliodotusta: Aston Villa tulee varmasti saamaan omat paikkansa maalintekoon huomenna. Samalla Tottenhamin ryhmä on kuitenkin tarpeeksi laadukas luomaan tilanteita. Kanen ja Sonin kaltaiset pelaajat tulevat saamaan omat paikkansa ja ottelusta voi tulla yllättävän avonainen. Paljon riippuu millaiseksi ottelun kuva lopulta muodostuu ja kumpi joukkueista onnistuu maalinteossa ensin. Itse kuitenkin ostan maalimääriä näillä kertoimilla ja pelin jälkeen toivottavasti viisastuu tuloksesta huolimatta. 

Pelivalinta: 

Over 2.25 goals @1.8 pinnacle. Panostaso 1.5/5. raja noin 1.74. Linkin takaa loputkin Valioliigavihjeet talteen.  https://forum.ylikerroin.com/viewtopic.php?f=35&t=55605&start=475%C2%A0%C2%A0%C2%A0 

Kommentit (0)