Watford - Tottenham ennakko ja vihje

Watford - Tottenham ennakko ja vihje

Valgro blogi

Comments: 0

Valioliiga 21/22 vedonlyönti 

Tottenham matkustaa Watfordin vieraaksi uudenvuodenpäivänä Vicarage Roadille. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen kolmannella ottelukierroksella, Tottenham oli kotinurmellaan 1-0 vahvempi. Paljon on kuitenkin muuttunut, sillä molemmat joukkueet ovat vaihtaneet valmentajaa. Tottenhamin puolelta Nuno Esprito Santo sai antaa tilaa Antonio Contelle ja puolestaan Watfordin puolelta Xisco teki tilaa Claudio Ranierille. Tottenham on hyötynyt paremmin valmentajanavaihdosta - joukkue on noussut taistelemaan Euro-paikoista, kun taas Watford kyntää putoamistaistelussa ja joukkueen puolustus vuotaa kuin seula. 

Tottenham on päässyt oivaan talvivireeseen Conten alaisuudessa. Kolmen alakerta on toiminut suhteellisen hyvin ja pisteitä on kertynyt. Tottenham ei ole hävinnyt vielä kertaakaan Valioliigassa Conten alaisuudessa ja pelejä on kertynyt alle jo seitsemän. Saldona on neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Xg:ta on päästetty 0.77 ottelua kohden ja suuria maalintekomahdollisuuksia kolme, mitkä ovat käsittämättömän hyviä lukemia. Samalla täytyy muistaa Tottenhamin ohjelman olleen helpohko ja kahdessa edellisessä ottelussa on se päässyt pelaamaan yhteensä noin 105 minuuttia miehen ylivoimalla. 

Watfordin yllä synkkiä pilviä 

Watford on hävinnyt viisi peräkkäistä ottelua ja päästänyt näissä selkänsä taakse yhteensä 15 maalia. Watfordin pelistä puuttuu tasapaino - joukkue on kyvykäs hyökkäämään ja luomaan tarpeeksi maalintekomahdollisuuksia pelit voittaakseen, mutta oma pää vuotaa. Kuuden edellisen ottelun otannalla Watford on päästänyt toiseksi eniten laukauksia maalia kohti sekä suuria maalinteko mahdollisuuksia. Watfordin on aloitettava voittamaan pistetä tai Ranierille koittaa potkut piakkoin. 

Tottenham on tullut Conten alaisuudessa tunnetuksi enemmänkin vastahyökkäysjoukkueena, mutta Watfordia vastaan Spurs joutunee ottamaan enemmän pallonhallintaa itselleen. Tällöin Watford pääsee hyökkäämään nopeasti vastaan ja Tottenham joutuu maistamaan niin sanotusti omaa lääkettä. On hyvin mahdollista, että Watford lähestyy ottelua hieman passiivisemmin, mitä yleensä, sillä omiin on mennyt paljon maaleja ja Ranierin työpaikka on vaakalaudalla. Uskon kuitenkin enemmän Hawaji-palloon, jossa molemmat joukkueet pääsevät maalintekopaikoille. Tottenham on kuitenkin huomattavsti paremmin valmennettu ryhmä ja omaa paremmat yksilöt, niin vedot suuntautuvat Tottenhamin ja runsasmaalisuuden suuntaan. 

Pelivalinta: 

Tottenham -1.0 @2.08 Pinnacle 3/5. kerroinraja 1.91. & over 2.5 @1.81 Nordicbet 2/5 kerroinraja 1.69.

Kommentit (0)