1.6 Brassifutis: Kaksi kohdetta sunnuntaille

1.6 Brassifutis: Kaksi kohdetta sunnuntaille

Viki blogi

Comments: 1

Corinthians - Botafogo

Corinthians -0.75 at 2.03 (53%) 3.5/5 (sbobet)

 

Corinthiansin viime kausi oli katastrofaalinen, mutta Mano Menezesin johdossa joukkue on noussut sinne minne se kuuluukin. Joukkue on sarjassa neljäntenä ja se on hävinnyt vain yhden ottelun. Corinthians päästi viime vuonna todella vähän maaleja, mutta hyökkäyspelaaminen oli sarjan heikointa. Menezes on saanyt hyökkäyspelin toimivaan huomattavasti paremmin, eikä sitä ole tehty puolustuksen kustannuksella. Corinthinas on todella vaikea vastustaja ja etenkin kotonaan vahva.

 

Botafogoa vastaan olen pelannut monta kertaa ja blogia seuranneet tietävät varmaan mielipiteeni joukkueesta. Talousongelmien kanssa painiva seura on todellisessa vaarassa pudota, eikä avainpelaajien poissaolot helpota tilannetta yhtään. Lodeiro siirtyy muualle ja joukkueen alkukauden tärkein pelaaja Emerson on tänään pelikiellossa. Botafogo voitti täysin edellisen pelinsä, mutta se oli jatkuvasti ottavana osapuolena.

 

Corinthians on selvästi vieraita parempi joukkue jokaisella pelin osa-alueella. En näe, että Botafogo onnistuisi tänään maalinteossa, sillä Emerson on poissa ja Corinthiansin puolustus sarjan paras. Jadson on tuonut täysin uuden ulottuvuuden Corinthiansin pelaamiseen ja hyökkäyspelaaminen on parantunut selvästi, kuten myös joukkueen itseluottamus.

 

Cruzeiro - Flamengo

Over 2.5 at 2.11 (52%) 3/5 (pinnacle)

 

Corinthians sai edellisessä pelissä kokea Corinthiansin puolustuksen kovuuden, mutta Cruzeiro jatkaa kärjessä tappiosta huolimatta. Cruzeiro on viime kauden mestari ja yksi suurimmista suosikeista tälläkin kaudella. Libertadoresista huolimatta joukkue on sarjakärki ja joukkueen materiaali on todella laadukas. Cruzeiro pelaa hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja maalipaikkoja syntyy liukuhihnalta. Puolustuslinja on pysynyt stabiilina, mutta tänään Dede on sivussa, mikä näkynee epävarmuutena.

 

Flamengo on kriisissä. Valmentajaakin on vaihdettu, mutta voittoja ei tule. Viisi edellistä peliä joukkue on pelannut ilman voittoja ja Flamengo tuntuu polkevan paikallaan. Sekä fanien että pelaajien intohimo seuraa kohtaan on poissa ja jotain pitäisi tehdä. Voitto varamsti avaisi henkisiä lukkoja, mutta ei pelaaminenkaan ole ollut vaaditulla tasolla. Flamengon tärkeä kärkimies Alecsandro palanee tänään kentälle, mikä helpottaa maalintekoa.

 

Cruzeiro tulee varamsti kotiin nälkäisenä hävittyään edellisen pelinsä ja on vaikea nähdä Flamengon saavan tästä pelistä pistettäkään. Flamengon puolustus ei ole ollut niin hyvä kuin viimeaikaiset tulokset kertovat, vastustajat ovat vain olleet yhtä surkeita. Cruzeiro sortuu välillä ylipelaamiseen ja Flamengokin saa varamsti paikkansa, eikä puolustuslinja toimivuutta ilman Dedeä ole vielä testattu

Kommentit (1)

Harmillinen tasoitus

Over napsui taskuun, Cruzeiro olisi voinut hurjastella lähes kaksinumeroiset. Corinthians puolestaan johti pitkään 1-0 ja vei peliä. Oli tolppaa ja huippupaikkoja, mutta ei maistunut. Botafogolle sitten maistui lopussa ja peli tasan. Noh, näitä tulee vielä toiseenkin suuntaan!

 

PS. Nyt on vihjeitä paineltu sen verran menemään, että olisi hyvä julkaista seurantaa. Huomenna on melko kiireinen päivä, mutta jos kerkeän niin pieni tilastokattaus luvassa.