1.7: Kotijoukkueet vahvoilla

1.7: Kotijoukkueet vahvoilla

Viki blogi

Comments: 0

Palmeiras - Chapecoense

Palmeiras-1 at 2.14 (55%) 5/5

 

Palmeiras murskasi kärkijoukkue Sao Paulon peräti 4-0 viikonloppuna ja tähtää tänään toiseen perättäiseen voittoon. Palmeiras on pelannut hyvin pitkin kautta, mutta esityksistä on puuttunut tasaisuus. Joukkue on todella laadukas ja voittamalla tänään se saisi luotua kaivattua momentumia.

 

Chapecoense on aloittanut kauden yllättävänkin hyvin ja majailee turvallisesti keskikastissa. Joukkue on yltänyt viime kierroksina ihan kelvollisiin tulokseen, kruununa vierasvoitto hallitsevasta mestarista Cruzeirosta. Chapecoense ei kuitenkaan ole tarpeeksi laadukas nousemaan keskikastia ylemmäs ja tie käynee sarjataulukossa alaspäin.

 

Palmeiras on ollut kotonaan odotuksiin nähden yllättävänkin vaisu kotijoukkue (2-2-1), sillä uskon joukkueen olevan todella vaikea voitettava uudella kotistadionillaan. Nyt joukkueella on hyvä paikka ottaa kolmas perättäinen kotivoitto ja kausi voi lähteä rullaamaan vielä vaikka kuinka hyvin. Tasoero on selvä ja se näkyy toivottavasti tulostaululla.

 

Joinville - Flamengo

Joinville+0.25 at 1.85 (60%) 3.5/5

 

Sarjan hännillä makaava Joinville on osoittanut viime viikkoina piristymisen merrkejä. Viikonloppuna se hävisi Atl.Mineirolle vain maalilla ja sitä ennen se kaatoi kotonaan Goiasin. Joinvillen joukkue on ehkä sarjan huonoin joukue, mutta hyvllä kotipelaamisellaan sillä on mahdollisuus jopa säilyä. Kotona joukkue onkin pelannut ihan hyvin, mutta tuloksia on tultava viime pelin tapaan.

 

Flamengon surkeat esitykset jatkuivat, kun Vasco otti kauden ensimmäisen voittonsa "suurseuraa" vastaan. Edelleen suurseuran statuksella lentävä ja joukkueeseensa panostanut Flamengo on ollut läpi kauden surkea, eikä valoa näy tunnelin päässä ennen Copa American loppumista. Joukkue ei ole tarpeeksi laadukas, vaikkakaan putoamiseen en millään usko.

 

Jälleen päästään lyömään Flamengoa vastaan. Joukkueen yliarvioiminen jatkuu viikosta toiseen, eikä se ole tässäkään pelissä millään näin suuri suosikki vieraskentällä. Joinville saa tähän peliin 3 miestä takaisin ja uskon sen tasitelevan tosissaan voitosta heikkoa Flamengoa vastaan.

 

 

PS. Päivittelen foorumile vielä lisäkohteita ennen pelejä.

 


Kommentit (0)