11.5 Brassifutis: Paikallispelien tunnelmaa

11.5 Brassifutis: Paikallispelien tunnelmaa

Viki blogi

Comments: 4

Tänään normaalia lyhyemmät perustelut, ei tule toistumaan!

 

Sao Paulo - Corinthians

Sao Paulo+0 at 1.99 (57%) 4/5 (Pinnacle)

Tulikuuma paikallisottelu, mitä ei kuitenkaan pelata kummankaan joukkueen "viralisella" kotistadionilla. Näen tämän silti Sao Paulolle kotipelinä, vaikka kyse ei olekkaan läheskään normaalista kotiedusta. Kumpikin on aloittanut kautensa tappioitta, mutta Sao Paulo on ollut pelillisesti parempi ja lähtee paikallisotteluun ennakkosuosikkina.

 

Coritiba - Sport Recife

Sport Recife+1 at 2.05 (56%) 4/5 (Pinnacle)

Tässä on nähtävissä hieman ylireagointia alkukauden tuloksiin. Sport Recife on ennakkoluuloton, ja näen joukkueen hieman parempana kuin markkina. Coritiban peli perustuu perusasioiden laadukkaaseen suorittamiseen, eikä siltä ole vielä nähty ihmeitä. Nyt tilanne on vielä se, että joukkueen pitäisi olla pelin dominoiva osapuoli. Saa nähdä onnistuuko.

 

Bahia - Vitoria

Over 2.5 at 2.23 (50%) 3/5 (SBOBET)

Paikallispeli, missä on potentiaalia todelliseen maalikarkeloon. Bahian puolustus on ollut yllättävän tiivis, mutta Vitoria voi omalla pelillään muuttaa pelin kulkua niin, että päästä päähän mennään ja vauhdilla. Kummankin hyökkäyspeli on toiminut hyvin, ja yleisön "paine" vauhdittanee peliä.

 


Kommentit (4)

Itse vinkkailin São Pauloa jo

Itse vinkkailin São Pauloa jo 1.80 kertoimella. Mielestäni jopa 60% ML tässä normaalisti, mutta taisi olla jotain poissaoloja? Niin paljon pelejä menossa ettei ehdi edes tutkia kaikkea. Corinthiasin puolustuslinja toki toimii hyvin, mutta pelillisesti kokonaisuus São Paulo mielestäni tästä derbystä selvästi edellä.

Ei hassumpi arvio

Ei yhtään huonompi arvio, paljon riippuu siitä miten isoksi tuon kotiedun näkee ja tuossa piilee todella suuri analyysiriski. Sao Paulo ja Corinthians teki talvella kaupan missä Jadson ja Pato vaihtoi seurjoa, eikä kumpikaan sanut pelata tänään. Itse pidän Jadsonia todella tärkeänä Corinthiansille.

Itse pelihän päättyi 1-1, mikä oli kyllä täysin ansaittu tulos. Jadsonin poissaolo näkyi yllättävän vähän. Panokset siis takaisin ja nyt jännäillään kahta muuta kohdetta.

Voitolle

Voitolle jäätii, mutta ei ollut tämä yö mikään jackpot. Bahia-Vitoria matsissa riitti kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta maalinteko oli tuskaa. Bahian viimeistely oli suorastaan surkeaa ja se missasi mm. ennennäkömättömän 4vs0 tilanteen. Coritiballa oli odotetun vaikeaa pelin dominoivana osapuolena, eikä se päässyt ylärimaa lähemmäksi. Joukkue rupesi turhautumaan ja vieraat rankaisivat.

Tällainen yö tällä kertaa. Enemmänkin oli tuloillaan, mutta ehkä ihan hyvä välillä näinkin :) Huomenna jatketaan Veikkausliigan merkeissä!

Kyllä

Joo 1-1 oikeutettu tulos Paulistan derbyyn. Ja kyllä oli arviosi kohdillaan Bahian derbyssäkin, maalipaikkoja riitti. Coxan peli Couto Pereiralla Curitibassa ei ole kyllä vielä kauheasti vakuuttanut.