11.6 Veikkausliiga: Kolmen kohteen kierros

11.6 Veikkausliiga: Kolmen kohteen kierros

Viki blogi

Comments: 2

Honka - FC Lahti

FC Lahti+0 at 1.80 (61%) 3/5 (sbobet)

 

Honka on kaikesta sähellyksestään huolimatta aloittanut kautensa hyvin ja joukkue majailee turvallisesti keskikastissa. Alkukausi on ollut kaikkiaan onnistunut, sillä materiaali on varsin keskinkertainen ja Kuqi toimii ensimmäistä kauttaan valmentajana. Honka voitti edellisellä kieroksella RoPS:n vaivoin kotonaan, mutta pelivire osoittaa siitäkin huolimatta alaspäin.

 

FC Lahti porskuttaa viiden ottelun tappiottomassa putkessa ja joukkue maijailee heti MYPA:n tuntumassa kolmantena. Lahti on pelannut viime aikoina paljon kotipelejä, mikä osaltaan selittää hyviä tuloksia, mutta totuushan on se, että Lahden kotikenttä on hirveässä kunnossa ja vieraskentällä pelaaminen on sen osin helpompaa. Tuco ja Shala ovat edelleen poissa hyökkäyspäästä, mutta puolustus on timanttinen.

 

Lahti on materiaaliltaan selvästi Honkaa parempi joukkue ja sen takia selvä suosikki. Shalan ja Tucon poissaoloihin on reagoitu liikaa, sillä ei hyökkäyspeli ole ollut vaaditulla tasolla edes heidän kanssaan. Tasapelin riski on suuri, mutta uskon pisteiden lähtevän Lahteen.

 

FF Jaro - FC Inter

FF Jaro-0.25 at 2.06 (55%) 3.5/5 (pinnacle)

 

Jaro on alkukauden suurin yllättäjä, mutta kahdesta perättäisestä tappiosta huolimatta en näe joukkueen romahtavan selkeästi alaspäin. Jaron materiaali on laadukas ja se pystyy voittamaan tässä sarjassa kenet tahansa. Edellisessä ottelussa Jaro laittoikin HJK:n todella ahtaalle kotonaa. Jaro onkin ollut kotonaan loistava ja se on voittanut muun muassa mitalisuosikkeihin kuuluvat VPS:n ja Lahden. Opiyo puutttuu Jaron keskikentältä, mutta Kronholm on pätevä korvaaja.

 

Interin kausi lähti käyntiin hyvin, mutta peli on takkuillut jo pidemmän aikaan. Interin materiaali on laadukas ja kaiken lisäksi samainen joukkue on pelannut pitkään yhdessä. Pelaaminen ei kuitenkaan ole ollut lähelläkään odotettua tasoa ja esimerkiksi Mika Ojalan tehot ovat suuri pettymys. Inter kärsii tänään kaiken lisäksi poissaoloista, sillä sivussa ovat Ojala, Lehtonen, Aho ja Duah.

 

Jaro on kotonaan vahva ja poissaoloista kärsivä Inter ei ole ollut tasollaan. Inter voitti viimein Turun Derbyn, mutta joukkue oli jopa TPS:iä vastaan hätää kärsimässä. Voitto antoi varmasti joukkueelle ylimääräistä energiaa, mutta Jaro tulee olemaan todella vaikea voitettava.

 

MYPA - SJK

SJK+0.5 at 2.21 (53%) 4.5/5 (pinnacle)

 

MYPA hävisi edellisen ottelunsa juuri SJK:lle ja Saviniemelle lähdetään tänään revanssihengessä. MYPA on ollut alkukauden suurin ylisuorittaja, ja Antti Muurisen porukka tulee putoamaan tasaiseen tahtiin sarjassa alaspäin. Kotonaan MYPA on kyllä hyvä, mutta puolustus ei ole ollut vaaditulla tasolla. Maaleja MYPA kyllä osaa tehdä, mutta taktisesti vahvoja joukkueita vastaan joukkue on vaikeuksissa.

 

SJK on aloittanut nousunsa sarjataulukossa ja tänään se metsästää toista perättäistä voittoaan MYPA:sta. SJK on vahvistunut myös pelaajarintamalla, kun hyvin kauden aloittanut Wayne Brown siirtyi SJK:n riveihin. Brown voi nousta todella tärkeään rooliin, sillä hän on tehokas pelaaja ja maalinteko on ollut SJK:lle vaikeaa.

 

SJK on taktisesti vahva joukkue, joka ei ole vielä näyttänyt kaikkea potentiaaliaan. MYPA taasen on pelannut taitojensa ylärajoilla ja suunta on alaspäin. SJK oli edellisessä ottelussa maistuva pelikohde ja sitä se on myös tänään. Vieraista SJK ei ole vielä napannut ainuttakaan voittoa, mutta se on pelannut kotonaan enemmän ja vastus vieraissa on ollut kova.

Kommentit (2)

Loistava kierros

SJK:n tuplavoitto MYPA:sta toi mukavasti hilloa purnukkaan, Muurisen MYPA sai tänään nöyrtyä jälleen. Jaro myös ansaittuun voittoon Pietarsaaressa. Honka-Lahti taasen oli melkoisen heikkoa kummaltakin. Tasapelin suuresta riskistä mainitsin jo ennakossa, siksipä DNB hyvä vetomuoto ja panokset takaisin sieltä. Tästä on hyvä jatkaa!

Hienoa työtä!!!!

Hienoa työtä!!!!