13.9: Kotijoukkueet vahvoilla

13.9: Kotijoukkueet vahvoilla

Viki blogi

Comments: 0

Chapecoense - Flamengo

Chapecoense+0 at 1.89 (58%) 3/5

 

Läpi kauden tasaisesti suoriutunut ja keskikastissa majailleella Chapecoensella on meneillään kauden vaikein jakso. Edelliset viisi ottelua joukkue on pelannut voitoitta ja varmalta näyttänyt sarjapaikka ei enää näytäkkään niin varmalta. Putoamisviiva on enää kolme pisteen päässä, mutta erittäin vahvana kotijoukkueena on vaikea nähdä Chapecoensen putoavan.

 

Flamengo puolestaan on tuloksellisesti liigan kovin joukkue ja edellisen voittonsa myötä se nousi sarjassa jo neljänneksi. Tuloksellisesti joukkue on ollut vakuuttava, etenkin kuin sarjan parhaimpiin pelaajiin kuuluva Paolo Guerrero on sivussa, mutta pelillisesti joukkueen meno ei vakuuta. Flamengo on ollut selvästi tuloksiaan huonompi joukkue ja tuloksienkin pitäisi kääntyä pian laskuun.

 

Chapecoense on tasoonsa nähdän sarjan parhaita kotijoukkueita. Sarjanpaikan varmistaminen voi tulla eteen nopeastikin, jos joukkue vain kykenee voittamaan tämän kaltaiset pelit alkukauden tapaan. Chapecoense on hävinnyt ainoastaan kaksi kotiottelua tällä kaudella, enkä näe Flamengon voittavan tätä peliä.

 

Cruzeiro - Atletico Mineiro

Cruzeiro+0 at 1.99 (55%) 3/5

 

Hallitseva mestari Cruzeiro on sarjan ylivoimaisesti suurin alisuorittaja ja sarjapaikan säilyttäminen ei ole todellakaan itsestäänselvyys. Joukkueen surkeaan menestykseen on syynä avainpelaajien menettäminen, mutta myös täysin järjettömät mestarivalmentajan potkut. Nyt joukkuetta käskytttääkin jo kauden kolmas valmentaja Mano Menezes, joka on saanut kelkan käännettyä nousuun.

 

Atl.Mineiro on vielä mestaruustaistelussa mukana, mutta tänän joukkue kaipaa voittoa. Corinthians on todella kovassa iskussa ja tappio tänään olisi kova kolaus mestaruushaaveille. Atletico oli alkukauden kuumin joukkue, mutta viime aikoina vireystila on vähän heitellyt. Nyt alla on kaksi tärkeää voittoa, mutta illan derby on joukkueelle iso testi.

 

Yksi maan isoimmista derbyistä pitää tänään sisällään isoja panoksia. Vaikka joukkueet taistelevatkin sarjataulukon eri päissä niin pisteet olisivat molemmille todella tärkeät. Mano Menezes on saanut Cruzeiron pelaamaan jälleen lähellä tasoaan, eikä Cruzeiro lähde tähän otteluun kotonaan altavastaajana.

Kommentit (0)