14.9 Brassifutis: Voittoputkelle haetaan jatkoa

14.9 Brassifutis: Voittoputkelle haetaan jatkoa

Viki blogi

Comments: 1

Internacional - Botafogo

Over 2.5 at 2.14 (52%) 3/5

 

Internacional aloitti kauden loistavasti, mutta edellisestä viidestä ottelusta se on hävinnyt peräti neljä. Mestaruus on jo karannut, mutta top-4 sijoitus on edelleen täysin joukkueen omissa käsissä. Joukkue muutti pelaajapolitiikkaansa viime kausilta, minkä takia myös joukkueen maalimäärät ovat tippuneet, mutta viime otteluissa on palattu takaisin normaaliin. Joukkue hakee tänään voittoa jopa riskillä.

 

Botafogo on hyvien kotiotteluidensa ansioisti edelleen säilymässä, mutta pisteitä pitäisi joskus napsia myös vierasitakin. Joukkueen taloudellinen tilanne koheni hieman Dorian myynnin johdosta ja osa pelaajista on saanut rästejään seuralta. Doria tosin oli viime kauden puolustuslinjan johtaja ja hän on iso menetys myös pelillisesti. Botafogon puolustus kun ei muutenkaan vakuuta.

 

Maalinteko ei ole ollut kummallekkaan joukkueelle vaikeaa missään vaiheessa, mutta viime aikoina omissa on helunut liikaa. Internacional on sortunut viime kausilta totuttuun perisyntiinsä ja joukkueen paketti on rakoillut pahasti. Tänään joukkue hakee kuitenkin tappioputkelleen päätöstä ja odotankin täsä (osittain) johtuen vauhdikasta peliä.

Kommentit (1)

Järkyttävä määrä paikkoja,

Järkyttävä määrä paikkoja, mutta maaleja vain kaksi. Internacional olisi voinut itse paukuttaa 4-5 maalia taululle ja 80.minuutista eteenpäin joukkueella oli vain kaksi osumaa rimoihin. Botafogollakin oli paikkansa, mutta Internacional oli tänään täysin ylivoimainen. Mutta sehän ei hirveästi lämmintä..