16.11 Brassifutis: Tänään lyödään overit taululle!

16.11 Brassifutis: Tänään lyödään overit taululle!

Viki blogi

Comments: 0

Flamengo - Coritiba

Over 2.25 at 2.07 (53%) 3/5

 

Flamengo pelaa kauden viimeisen pelinsä Maracanalla vailla minkäänlaisia panoksia. Cupista joukkue putosi välierissä ja sarjassa joukkue majailee turvallisesti keskikastissa. Vanderlei Luxemburgon alaisuudessa Flamengon peleissä on tullut lähes eniten maaleja koko liigassa ja panoksettomuus nostanee maalimääriä entisestään. Flamengo on voittanut viisi edellistä kotipeliään ja tänään on odotettavissa jälleen vahva suoritus.

 

Coritiba on noussut neljän tappiottoman ottelun ansiosta pois putoajan paikalta lähes kuinka pitkän tauon jälkeen, eikä ajoitus voisi olla juurikaan parempi. Kautta on jäljellä kolmen ottelun verran ja huippuvireeseen äitynyt Coritiba on vahvoilla säilymisen suhteen. Coritiba on saanut hyökkäyspelinsä rullaamaan, mistä kertoo 3 tehtyä maalia Gremiota ja Corinthiansia vastaan.

 

Flamengon ei tarvitse enää turhaan puristella, vaan se voi keskittyä rauhassa kotiyleisön viihdyttämiseen. Coritiballa on edelleen suuret panokset, mutta joukkue on loistavassa iskussa eikä vierasvoitto olisi suurikaan yllätys. Kumpikin joukkue on saanut alkukauden jälkeen hyökkäyspelinsä kuntoon ja eiköhän verkko heilu tänäänkin kummassakin päädyssä.

 

 

Santos - Cruzeiro

Over 2.5 at 1.93 (58%) 3.5/5

 

Santosin vahva loppukausi päättyi todelliseen antikliimaksiin, kun joukkue tippui loppuhetken maalilla ulos Brasilian cupista. Liigassakaan ei juuri panosta ole ja se on heijastunut myös peliesityksiin. Cupin dramaattinen tappio tuli juuri Cruzeirolle, joten nyt on revanssin paikka. Ottelusta tulee kuitenkin vaikea, sillä alakerrasta puuttuu kolme avauksen kaveria ja todennäköisesti myös puolustava keskikenttä Arouca on sivussa.

 

Cruzeiro hävisi cupin finaalin esnimmäisen osa-ottelun 2-0, joten joukkueen on venyttävä toisessa osassa maksimaaliseen suoritukseen. Liigamestaruus ei ole vielä täysin varma, mutta siitäkin huolimatta luvassa on lepuutuksia. Sarja hyökkäysvoittoisin joukkue heiluttaa verkkoja tänäänkin, mutta alakerta ei vakuuta, sillä mm. Dede ja Manoel ovat sivussa.

 

Molemmilla on paljon poissaoloja alakerrasta ja maaleja nähdään varmasti. Joukkueiden välinen cupin välierän toinen osa-ottelu päättyi 3-3, eikä vastaavat lukemat yllättäisi tänäänkään. Molemmilta joukkueilta löytyy niin huikeita yksilöitä, että varamiehiset puolustukset eivät saa heitä millään kuriin. Pelissä ei ole juurikaan panoksia.

 

Internacional - Goias

Over 2.5 at 2.01 (55%) 3/5

 

Internacional on vielä toistaiseksi neljäs ja selviytymässä Copa Libertadoresiin, mutta takaa tullaan kovaa tahtia. Joukkue selvisi kolmen vierasottelun putkesta hyvin, mutta kotona ei olisi varaa menettää pisteitä. Panokseton Goias ei ole vaikein mahdollinen vastustaja ja tämä ottelu pitäisi hoitaa jopa muutaman maalin marginaalilla. Kauden jälkeen isommille näyttämöille lähtevä Aganguiz on maajoukkuetehtävissä, mutta tulivoiman puutteesta ei voitto jää tänäänkään kiinni.

 

Goias on pelannut kokonaisuudessaan ehjän kauden ja se varmisti säilymisen jo hyvissä ajoin. Joukkue majailee turvallisesti keskikastissa ja se voi lähteä rennosti kaatamaan jättiläistä. Goiaisin pelaaminen on perustunut tiiviiseen puolustukseen, mutta nyt panoksettomassa tilassa duunia ei jakseta tehdä samalla tavalla. Tämän takia maalimäärät ovat olleet nousussa.

 

Internacional kaipaa tästä pelistä voiton, eikä voittajasta pitäisikään olla epäselvyyttä. Vaikka Goias ei olekkaan alkukauden iskussa, pitää Internacionalin olla hereillä terävien vastahyökkäyksien kanssa. Goiasin tähtihyökkääjä Erik on noussut 10 maalilla puskista tähtiin ja verkko heiluu tänäänkin paikan tullen. Internacionalin kotipelit ovat aina todella viihdyttäviä ja eiköhän maaleja nähdä tänäänkin.

 


 

 

 


Kommentit (0)