16.4 Suomen Cup: KuPS jälleen matkalla finaaliin?

16.4 Suomen Cup: KuPS jälleen matkalla finaaliin?

Viki blogi

Comments: 4

FC Honka - KuPS

KuPS+0.5 at 2.20 (52%) 4/5  

Under 2.5 at 2.09 (52%) 2/5

Hongan sisällä myllertää, mutta ainakaan tähän mennessä se ei ole näkynyt juurikaan joukkueen otteissa. Honka nappasikin viikonloppuna kauden ensimmäisen voittonsa, mutta tuliaisina oli myös huonoja uutisia. Joukkueen nimekkäin ja tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Mehmet Hetemaj on pelikiellossa ja Hongan keskikaista vaikuttaa melko heiveröiselle.

 

Honka oli KuPS:lle lähes mahdoton vastustaja, mutta viime syksynä saavutettu voitto ja Lehkosuon potkut ovat tehneet Hongasta vastustajan muiden joukossa. KuPS aloitti kautensa kaksijakoisesti, sillä alun loistava pelaaminen lässähti täysin. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivussa on Jerry Voutilainen, ja hänet keskikentällä korvaa topparina pelannut Toni Markic, eli kokoonpano vaikuttaa kovin puolustavalle.

 

Kumpikin joukkue pelaa melko suoraviivaista jalkapalloa ja luvassa on tasainen ottelu. Esa Pekosen pelitaktiikka on toiminut Cupissa loistavasti, eikä se ole kolmena edellisenä vuotena hävinnyt kuin Cupin finaalit. Erikoisen suuri suosikki Hongasta on väännetty tähän tasaiseen otteluun, joten KuPS+0.5 on varsin maistuva kohde.

 

KuPS on panostanut paljon tarkkaan puolustuspelaamiseen ja sitä varmasti painostetaan tänäänkin, varsinkin kun omiin meni edellisessä pelissä 3 maalia. Hongan kauden avausottelussa mätettiin reippaasti maaleja, mutta viikonloppuna se pelasikin jo nollapelin. Maalinteko tulee varmasti kauden mittaan olemaan kummallekkin vaikeaa, sillä Ilja Venäläisen ja Tim Väyrysen poissaoloja ei ole juurikaan paikattu.

Kommentit (4)

Näitä arvioita on mukava

Näitä arvioita on mukava lukea.

0-3

Harmillisen yksipuolinen näytös oli underin kannalta, mutta tästä on hyvä jatkaa. Viikonloppua odotellessa!

Juu, kiitos KuPSista,

Juu, kiitos KuPSista, voitolle jäätiin, vaikka underi ei pitänyt.

Kiitokset!

Kiitokset!