18.7: Vaihtuuko sarjakärki?

18.7: Vaihtuuko sarjakärki?

Viki blogi

Comments: 0

Flamengo - Gremio

Over 2.25 at 2.13 (52%) 3/5

 

Flamengon alkukausi on ollut surkea, mutta joukkueelta odotetaan selvää piristymistä uusien vahvistuksien myötä. Copa Americassa loistanut Paolo Guerrero on sarjan paras hyökkääjä ja jo pelkkä hänen läsnäolonsa on tuo täysin uuden ulottuvuuden Flamengon peliin. Vastapainoksi Flamengon puolustus ei ole ottanut toimiakseen ja viime kierroksella Corinthians nöyryytti hidasta puolustusta Maracanalla.

 

Gremio on muuttanut pelityyliään radikaalisti annettuaan potkut Scolarille kauden alussa. Gremion maaliodottama on noussut kaikista joukkueista eniten ja viime kauden alle 2 maalia/ottelu on noussut jo 2.5 maalia/ottelu. Varsinkin nopeat vastahyökkäykset ovat olleet todella tehokkaita.

 

Flamengo on saanut uutta nostetta joukkueensa ympärille Guerreron hankinnan myötä ja yleisö on löytämässä jälleen Maracanalle. Tämän myötä myös kotietu ja pelin tempo kasvavat alkukaudesta. Molemmat joukkueet tykkäävät hyökätä, suuren yleisömäärän myötä pelin tempo nousee ja maalipaikkoja siunaantuu molemmille joukkueille.

 

Corinthians - Atletico Mineiro

Corinthians-0.25 at 2.19 (52%) 3.5/5

 

Corinthians on heikon alkukautensa jälkeen nousstu kuin varkain mestaruustaisteluun. Joukkue on kärsinyt talousongelmista, mutta muutaman avainpelaajan lähdön myötä joukkueen tuloskunto on vain noussut. Tästä käy kiittäminen Titeä, joka on paras brasilialainen valmentaja tällä hetkellä. Tänään poissa ovat tärkeät Jadson ja Cassio, mutta Tite osaa varmasti kätkeä heikkoutensa.

 

Atletico Mineiro on ollut alkukauden paras joukkue ja johtaa sarjaa komealla saldolla 9-2-2. Joukkueen hankinnat ovat onnistuneet loistavasti ja pelaamisen taso on ollut ihailtavan korkealla. Murhaaviin vastahyökkäyksiin pelinsä perustava Atl.Mineiro on kuitenkin päässyt alkukaudesta helpolla ja Corinthians laittaa tänään joukkueen todelliseen testiin.

 

Corinthiansilta on sivussa Jadson ja Cassio, mutta myös vierailta on sivussa tärkeä Jesus Datolo. Corinthians on kovassa lennossa ja kotietu on tässä pelissä todella suuri. Corinthians on voittanu 6/7 kauden kotipeleistään ja uskon sen kaatavan myös sarjakärjen kotonaan.

 

 

PS. Huomisen Palloseuran pelipäivän johdosta huomenna ei kerkeä pureutua enempää vihejisiin, joten huomisen vihjeet löytyy vielä tämän päivän aika foorumilta: http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?f=35&t=46360&p=356564#p356564

 

 


Kommentit (0)