20.4 Brassifutis: Loputkin joukkueet avaavat kautensa

20.4 Brassifutis: Loputkin joukkueet avaavat kautensa

Viki blogi

Comments: 2

Bahia - Cruzeiro

Over 2.5 at 2.20 (53%) 5/5 (Sbobet)

Bahia on vahvistunut talvikauden aikana, ja joukkuetta pidetään jopa kauden mustana hevosena. Nimekkäin vahvistus joukkueen riveihin on Lionel Messin serkku Maximiliano Biancucchi, joka paukutti viime kaudella Vitoriassa maaleja tasaiseen tahtiin. Bahian hyökkäyskalusto vaikuttaakin varsin pätevälle, mutta puutteet löytyvätkin alakerrasta. Materiaali on kapea ja puolustus liian heikko kärkipään taistelua varten.

 

Cruzeiro oli viime kauden paras joukkue alusta loppuun asti, ja se voittikin mestaruuden täysin ansaitusti. Cruzeiron mestarijoukkue pysyin loistavasti kasassa, vaikka useita joukkueen pelaajia yhdistettiin Euroopan suursarjoihin. Copa Libertadoresin alkulohkosta Cruizero selvisi vaivoin jatkoon, ja matseissa nähtiin 3.33 maalia/ottelu. Cruizeron laitapelaajat Wilian ja Everton Ribeiro pelasivat todella vahvan kauden viime vuonna, ja heidän johdolla Cruizero tulee tänäkin vuonna mättämään todella paljon maaleja.

 

Cruzeiron puolustus on kova, mutta joukkueen pelityyli on todella hyökkäävä. Joukkue olikin viime vuonna sarjan runsasmaalisin porukka ja Libertadoresissa maalimäärät ovat nousseet entisestään. Bahian peleissä nähtiin viime vuonna vain 2.2 maalia/ottelu, mutta nyt hyökäyspää on selvästi vahvempi. Avausottelu lisää joukkueiden hyökkäysintoa, ja maaleja on luvassa tänäänkin.

 

Criciuma - Palmeiras

Over 2.5 at 2.23 (51%) 4/5 (Pinnacle)

Criciuman säilyminen viime vuonna oli todella suuri yllätys, ja vaikealta näyttää tälläkin kaudella. Criciuma päästä viime kaudella sarjassa toiseksi eniten maaleja, eikä puolustus ole juurikaan vahvistunut juuri viime kaudesta. Suurin muutos onkin tullut jo viime kaudella hyvin toimineeseen hyökkäyspelaamiseen. Vitoriassa vahvan kauden pelannut Paulo Baier on loistava vahvistus, ja kärjessä Criciumalla on moniakin eri vaihtoehtoja.

 

Palmeiras ei ole ensimmäinen suurseura, joka on hakenut vauhtia toiseksi korkeimmalta sarjatasolta. Palmeiras olikin viime vuonna täysin ylivoimainen, eikä siitä voida puhua normaalina nousijajoukkueena. Palmeiraksen kärkipari Kardec-Leandro on loistava tutkapari myös pääsarjassa, ja Kardecia on jopa ehdotettu kesän MM-kisoihin. Palmeiraksen alakerta oli viime vuonna solid läpi kauden, mutta nyt vastus on selvästi kovempi.

 

Criciumam peleissä nähtiin viime kaudella 3 maalia/ottelussa, ja vaikka pelaamista on järkevöitetty, voi joukkueen otteluista odottaa varsin runsasmaalisia. Kumpikin joukkue osaa tehdä maaleja, mutta alakerta onkin melkoinen kysymysmerkki. Palmeiras haluaa "välikauden" jälkeen näyttää olevansa yksi suurista.

 

Sao Paulo - Botafogo

Sao Paulo-0.5 at 1.88 (57%) 2/5 (Pinnacle)

Sao Paulon viime kausi oli heikko, mutta vanhan mestarivalmentajan alaisuudessa joukkueelta odotetaan paljon. Materiaali on sarjan laadukkaimpia, mutta kysymysmerkkejä on paljon. PH Ganso ja Alexander Pato ovat loistavia pelaajia, mutta ura on laskussa ja he pyrkivät saamaan Sao Paulossa uutta nostetta uralleen. Sao Paulo on Ramalhon alaisuudessa ollut loistava kotijoukkue, ja sitä se tulee olemaan myös tällä kaudella. Joukkueen materiaali on leveä, eikä siitä löydy selkeitä heikkouksia.

 

Botafogon viime kausi oli loistava, mutta oikeastaan kaikki menestyksen kulmakivet ovat poissa. Seedorf lähti takaisin Milaniin, jonka lisäksi tärkeitä maaleja tehnyt Marques vaihtoi maisemaa. Hyökkäyspään vaihtoehdot ovat siis vähissä. Suurin menetys kuitenkin on päävalmentaja Oswaldo de Oliveira, jonka menetystä on vaikea paikata. Botafogo olikin Libertadoresissa surkea, ja uusi valmentaja sai lähteä. Puikoissa on siis jälleen uusi mies, ja alkukausi tulee olemaan todella vaikea.

 

Sao Paulo on paperilla selvästi kovempi joukkue, ja valmis alkavaan kauteen. Samaa ei voi sanoa Botafogosta ja vaikka joukkueen riveissä on edelleen laadukkaita pelaajia, ei kukaan ollut Libertadoresissa tasollaan. Botafogo ei tule tällä kaudella taistelemaan kärkipään sijoituksista, ja se voi pahimmillaan olla jopa mukana putoamistaistelussa.


Kommentit (2)

Kaikki kiinni

Sieltä ne vaan napsui kaikki kiinni, Sao Paulo oli täysin ylivoimainen, mutta overeita sai puristella ihan pelin loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa!

Hienoa työtä! Täytyy nyt

Hienoa työtä! Täytyy nyt jonkun tulla tänne kommentoimaan, kun noilla muilla ei ole käytöstapoja ollenkaan. Varmasti moni peesaa, mutta kiitos vihjeistä on monille vaikeat sanat.

Itse en ole näitä sinun vihjeitä huomannut, vaikka olinkin sattumalta itsekin pelannut tuon Sao Paolon muutamaa päivää ennen sinua ja sain 1.92.

Tsemii tuleviin brassiotteluihin!