20.6: Juhannuksena laatukohteita

20.6: Juhannuksena laatukohteita

Viki blogi

Comments: 0

Sport Recife - Vasco da Gama

Over 2.25 at 2.11 (56%) 5/5

 

Sport Recife on ollut kauden todellinen yllättäjä ja se johtaa sarjaa ilman ainuttakaan tappiota. Helpohko otteluohjelma on mahdollistanut hyvän startin, mutta joukkueen pelaaminen on näyttänyt todella hyvältä. Etenkin hyökkääminen on ollut kapellimestari Diego Souzan johdolla todella laadukasta ja Sport onkin tehnyt toiseksi eniten maaleja sarjassa.

 

Vascon alkukausi on ollut katastrofaalinen, eikä uutta nousua tekevä suurseura ole voittanut vielä ainuttakaan ottelua. Joukkue on tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja pelaaminen on ollut suoraan sanottuna surkeaa. Vasco on kyllä saanut luotua maalipaikkoja jonkun verran, mutta viimeistely on ollut surkeaa. Vielä kun edelliseen neljään peliin omiin on mennyt 11 maalia niin voittaminen on vaikeaa.

 

Vascon puolustus on ollut surkea ja suunta ei ainakaan ole ylöspäin, kun laadukas ykkösmaalivahti Martin Silva on maajoukkuetehtävissä. Vascon puolustus voi olla taas melkoisella tuuliajolla, kun vastaan asettuu hurmioitunut ja laadukkaasti hyökkäävä Sport. Myös Vascolla on sanottavansa mitä tulee maalintekoon, vaikkakin viimeistely on ollut surkeaa.

 

Santos - Corinthians

Under 2 at 2.17 (50%) 2/5

 

Santosin peleissä on tullut koko sarjan toiseksin eniten maaleja, mutta tänään pelin luonne tulee olemaan täysin erilainen. Santosilta on sivussa sarjan parhaimpiin pelaajiin kuuluvat Lucas Lima ja Robinho, jotka vievät mukanaan todella paljon pois Santosin hyökkäyspelistä.

 

Corinthiansin alennusmyynti on ollut hetken käynnissä ja joukkueen ovat jättäneet jo sarjan ehkä paras hyökkääjä Paolo Guerrero, toinen laadukas hyökkääjä Emerson Sheik sekä vasen puolustaja Fabio Santos. Paljon tulivoimaa on poissa myös Corinthiansilta, joka etsii siirtomarkkinoilta kuumeisesti lisää tulivoimaa. Myynneistään huolimatta joukkue on saanut käännettyä tuloksellisen kurssinsa ja majailee sijalla 4.

 

Molemmilta joukkueilta on poissa todella paljon tulivoimaa, mikä ei voi olla vaikuttamatta maaliodottamaan. Varsinkin kun Corinthiansin puolustus on todella laadukas ja keskikenttäkin on normaalia puolustavampi Eliaksen ollessa maajoukkuetehtävissä. Odotettavissa tasainen ottelu ilman suuria hienouksia.

 

Gremio - Palmeiras

Palmeiras+0.5 at 1.88 (59%) 3/5

 

Gremio on saannut käännettyä tuloksellisen kurssinsa ja se on hävinnyt vain yhden viidestä edellisestä ottelusta. Siitäkään huolimatta en pidä Gremiota vielä niin laadukkaana joukkueena, että se pystyisi selviytymään ensi kauden Libertadoresiin. Puolustus ei ole pitänyt viime kauden tapaan ja ykkösmaalivahti - nollapelien erikoismies -  Marcelo Grohe on Brasilian maajoukkueen matkassa.

 

Palmeiras on panostanut joukkueeseensa paljon, mutta kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla. Palmeiras tekikin nopean ratkaisun valmennuspuolella hankkiessaan Cruzeirosta vapautuneen mestarivalmentaja Marcelo Oliveiran. Joukkue on laadukas ja laadukkaassa valmennuksessa Palmeirasin pitäisi nousta jopa mestaruustaisteluun asti.

 

Palmeirasilta on sivussa kapellimestari Valdivia, mutta tilalle on heittää monta laadukasta korvaajaa. Marcelo Oliveiran nimetyksen jälkeen jonkunlainen kuherruskuukausi on täysin mahdollinen ja joukkue kaatoikin jo viime kierroksella Fluminensen. Kotietu on tässä pelissä suuri, mutta Palmeiras on joukkueista laadukkaampi ja valmis taistelemaan pisteistä.

 


Kommentit (0)