20.6 MM-futis: Costa Rica on yllätyksensä esittänyt

20.6 MM-futis: Costa Rica on yllätyksensä esittänyt

Viki blogi

Comments: 2

Honduras - Ecuador

Under 2.5 at 2.09 (54%) 4/5 (sbobet)

 

Kisojen huonoimmaksi joukkueeksi rankattu Honduras aloitti kisat odotetun huonosti. Ranska oli parempi lukemin 3-0, eikä Honduras ollut edes lähellä maalintekoa. Honduras pelasi todella kovaa koko ottelun eikä ollut lähellä että punainen olisi heilunut useamminkin. Tänään vastustaja on selvästi heikompi, mutta Honduras on silti selvä altavastaaja.

 

Ecuadorilta ei ennen kisoja odotettu paljon, mutta avausottelussa se esiintyi pirteästi. Sveitsi ei ollut tasollaa, mutta Ecuador pelasi ennakkoluulottomasti ja Sveitsin voitto oli jopa pieni vääryys. Tänään ottelun on varmasti Ecuadorille vaikeampi, sillä Honduras lähtenee puolustusvoittoisesti otteluun ja Ecuador joutuu olemaan kuskin paikalla.

 

Hieman on ylireagointia ensimmäisten pelien tuloksiin, mutta onhan Ecuador selvä suosikki. Pelkkä suosikin asema ei Ecuadoria pelasta, sillä edessä on vaikea ottelu. Honduras pelaa varmasti kovaa, eikä Ecuador saa mitään ilmaiseksi. Hondurasin hyökkääminen on kuitenkin melko köykäistä ja maali olisi aika iso yllätys. Mitään murskajaisia en kuitenkaan usko näkeväni.

 

Italia - Costa Rica

Italia-1 at 2.06 (52%) 3/5 (sbobet)

 

Italia voitti alkulohkon ensimmäisessä ottelussaan Englannin ja lohkovoitto on joukkueen omissa käsissä. Italia voi tänään varmistaa jatkopaikkansa ja eiköhän joukkue käytä sen hyödykseen. Italia oli jo Englantia vastaan hyvä, mutta parannettavaakin jäi. Pitkät hyökkäykset purevat varmasti Costa Ricaa vastaan.

 

Costa Rica yllätti Uruguayn avausottelussa ja sekös näkyy kertoimisssa. Ei mitään pois Costa Rican hyvästä suorituksesta, mutta Uruguay oli luokaton vastustaja. Italia ei lähde aliarvioimaan Costa Ricaa ja tänään vastus on kovempi. Kuten avauspeli näytti, Costa Rica on yllätysvalmis joukkue, mutta ei joukkueen materiaali ole kummoinen.

 

Costa Rica on yllätyksensä esittänyt ja on aika palata arkeen. Italia haluaa varmistaa jatkopaikkansa tänään eikä se jätä tilaisuutta käyttämättä. Costa Rican pelaajien itseluottamus kasvoi varmasti avasuvoitosta, mutta tänään vastus on luokkaa kovempi ja onhan Italia paperilla selvääkin selvempi suosikki.

Kommentit (2)

Jos Italiaa pitäisi kuvata

Jos Italiaa pitäisi kuvata yhdellä sanall niin se olisi järkyttävä. Ylimieliestä, laiskaa, halutonta. Balotelli olisi voinut viedä Italian pariinkin otteeseen johtoon ja pelin kuva olisi muuttunut, mutta ei Italia ansainnut tuosta pelistä yhtään mitään.

Suoraan sanottuna paskat

Suoraan sanottuna paskat vedot tänään, laitetaan vaikka juhannuksen piikkiin. Ecuador ja Honduras tarjosivat todella vauhdikkaan pelin ja rajoiteellisesta taitotasosta huolimatta saivat vaaditut maalit kasaan.