20.8 Brassifutis: Keskellä viikkoa pelattava kierros on mielenkiintoa täynnä

20.8 Brassifutis: Keskellä viikkoa pelattava kierros on mielenkiintoa täynnä

Viki blogi

Comments: 3

Santos - Atletico PR

Over 2.5 at 2.11 (52%) 3/5

 

Santos joutui todelliseen testiin, kun se kohtasi kaikki sarjan kärkijoukkueet peräkkäin. Se testi ei kovin hyvin mennyt, sillä joukkue hävisi jokaisen ottelun eikä se tehnyt ainuttakaan maalia. Hyökkäyspelaaminen on kuitenkin parantunut selvästi Robinhon palattua Santosiin ja edellisessä ottelussa joukkue loi lukuisia laadukkaita maalipaikkoja. Tänään maalihanat on saatava auki ja kotikentällään Santos on ollut jo pidemmän tovin vaikea voitettava.

 

Atletico PR on piristynyt synkän alkukauden jälkeen ja joukkue taistelee jopa Copa Libertadoresiin pääsystä. Joukkueen hyökkääjät eivät ole sarjan nimekkäimpiä, mutta tehot puhuvat puolestaan. Joukkue on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja, minkä tasapainoksi se tosin on päästänyt neljänneksi eniten maaleja omiin. Atletico PR on tällä kaudella pelannut hyvin myös vieraissa ja se pystyy horjuttamaan Santosia.

 

Santos haluaa palata voittokuntaan ja parhaimmillaan tänään nähdään sen kuuluisan ketsuppipullon räjähtäminen. Potentiaalia on paljon parempaan, jonkun on vain saatava pallo maaliin asti. Atletico PR on liigan viihdyttävimpiä joukkueita ja odotettavissa on vauhdikas ottelu. Uskon Santosin maalimäärien nousevan selvästi loppukautta kohden.

 

Coritiba - Vitoria

Vitoria+0.5 at 2.13 (54%) 5/5

 

Coritiba on voittanut MM-tauon jälkeen vain yhden ottelun ja edellisellä kierroksella jumbona majaillut Flamengo kävi hakemassa vierasvoiton. Joukkue on valunut sarjan pohjalle ja jotain olisi tapahduttava nopeasti. Coritiban pelaaminen ei ole vakuuttanut missään vaiheessa kautta, eikä veteraani Alex pysty kantamaan joukkuetta, vaikka parhaansa yrittääkin.  Myös Copa do Brasil rasittaa kapeaa materiaalia.

 

Vitorialla ei ole mennyt juurikaan kotijoukkuetta paremmin, mutta tunnelin päässä näkyy valoa. Joukkue on vain 3 pistettä Coritibaa edellä, mutta edellisestä viidestä ottelusta joukkue on hävinnyt ainoastaan yhden. Vitorian pelaaminen on muutenkin ollut hieman laadukkaampaa, vaikkakin Marquinhosin siirto Cruzeiroon oli iso menetys.

 

Coritiba ei ole kummoinenkaan kotijoukkue ja Vitoria on kerännyt vieraskentältä enemmän pisteitä. Vitoria on ollut oikeastaan koko kauden ajan Coritibaa askeleen edellä ja joukkueen käyrät näyttävät vastakkaisiin suuntiin. En näe Coritibaa mitenkään yli 50% suosikkina.

 

Chapecoense - Fluminense

Fluminens+0 at 1.77 (62%) 3.5/5

 

Chapecoense on ollut jo hyvän tovin sarjan alemmassa keskikastissa, mutta MM-tauon jälkeen joukkueella on ollut vaikeaa. Helposta otteluohjelmasta huolimatta joukkue ei ole pystynyt voittamaan kuin Flamengon. Puolustus toimii, mutta maalinteko on ollut vaikeaa. Chapecoense on tehnyt vain 10 maalia ja tänään joukkueen kaksi parasta maalintekijää ovat sivussa. Illan ottelun avauskokoonpano on todennäköisesti tehnyt 2 tai 3 maalia, joten muutenkin alavireiselle joukkueelle maalinteko ei ole helppoa.

 

Fluminense pelasi surkean vieraspelin Botafogon vieraana ja tuota ottelua edelsi putoaminen cupista. Huonoja pelejä tulee toki kaikille eikä niistä pidä sokaistua, mutta mestaruustaistelun kannalta voittoja pitäisi ruveta napsimaan kovalla tahdilla. Fred ei ole ollut MM-kisojen jälkeen entisensä ja hän todennäköisesti löytää itsensä penkiltä, koska hyökkäyspäähän löytyy useita eri vaihtoehtoja. Fluminense tosin jäi edellisen kerran nollille toukokuussa, joten maalinteko ei ole ongelma.

 

Chapecoensen on vaikea nähdä tekevän yhtä maalia enemmän, kun Fluminensen pitäisi pystyä tekemään useampikin. Lähtökohdat tosin ovat Fluminenselle lähes samanlaiset kuin edelliseen otteluun, jonka se hävisi. En jaksa uskoa, että Fluminense tasoinen joukkue kompuroisi kahdesti peräkkäin näitä pelejä ja luottoa joukkueeseen löytyy edelleen.

 


 


 


Kommentit (3)

Voi hyvänen mikä loppu tuossa

Voi hyvänen mikä loppu tuossa Santosin matsissa. 2-0 tilanteessa lisäajan viimeisillä sekunneilla rankkari. Ja rimaan. Tällaista se on välillä.

Vihjeet

Melkein osu.

Ei mennyt nämä vihjeet kyllä

Ei mennyt nämä vihjeet kyllä putkeen. Santos olisi voinut tehdä itse 4-5 maalia ja lisäajalla missattu rankkari oli viimeinen naula arkkuun. Coritiba pelasi pirteästi - varsinkin ilman Alexia - ja vaikka Vitoria oli hyvin pelissä mukana, oli voitto aika ansaittu. Fluminense hävisi taasen, vaikka vähintään tasurin se olisi pelistä ansainnut. Kunnon kuoppa tekkee välillä hvää!