21.6 MM-futis: Paluu voittokantaan

21.6 MM-futis: Paluu voittokantaan

Viki blogi

Comments: 1

Argentiina - Iran

Under 3.25 at 1.77 (60%) 2.5/5 (sbobet)

 

Argentiinan avausottelu oli todella kaksijakoinen ja vasta toisella puoliajalla se näytti taitonsa. Argentiina jatkanee hyvin pitkälle samalla taktiikalla kuin toisella jaksolla ja Higuain tulee kärkiparin väliin tekemään tilaa. Argentiinaltaa odotetaan todellista nylkemistä, mutta Iran tekee varamsti ottelusta vaikean. Argentiinan kysymyksiä herättävää puolustusta ei kuitenkaan testata vielä tänäänkään.

 

Iran pelasi avauspelissään odotetusti. Puolustus on hyvin organisoitu ja joukkuetta vastaan on todella tuskaista pelata. Yhtään laadukasta maalipaikkaa joukkue ei saanut luotua, mutta puolustus toimi loistavasti. Tänään vastus on kovempi ja bussi laitetaan varmasti parkkiin tulivoimaista Argentiinaa vastaan. Iranin ainoa toivo pisteille on 0-0 tasapeli.

 

Iran antaa kaikki aloitteet Argentiinalle ja keskittyy puolustamaan. Iran tekee kaikkensa sen eteen, että Argentiinan tähtipelaajat turhautuisivat ja mitä pidemmälle peli etenee, sitä vaikeammaksi se menee Argentiinalle. Argentiinan tähtipelaajien yhteistyö ei ollut vielä ensimmäisessä pelissä vaaditulla tasolla ja jos siihen ei tule parannusta on turha odottaa murskajaisia.

 

Nigeria - Bosnia-Herzegovina

Under 2.5 at 1.90 (58%) 4/5 (sbobet)

 

Nigerian jatkohaaveet kokivat kolauksen heti avauspelissä jäätyään 0-0 tasapeliin Iranin kanssa. Nigeria on vastahyökkäysjoukkue ja nyt kun joukkue joutui rakentamaan peliä, oli pelaaminen todella vaikeaa. Pelinrakentelu oli olematonta, eikä Iran antanut mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Tänään pelin kuva on varmasti Nigerialle suotuisampi, mutta ei joukkue vakuuttanut avauspelissään millään osa-alueella.

 

Bosnia pelasi avauspelissä pirteästi ja ensimmäisen puoliajan se oli hallitsevampi osapuoli Argentiinaa vastaan. Bosnia pelasi karsinnat läpi 4-4-2 timantilla, mutta avausottelussa Argentiinaa vastaan se pelasi hieman puolustusvoittoisemmin. Tänään voi hyvinkin olla, että Bosnia pelaa itselleen tutummalla muodostelmalla, mutta pelinrakenteluun se tarvitsee lisää nopeutta.

 

Nigeria antanee aloitteen Bosnialle, jonka pelinrakentelu on hidasta. Nigeria peruttelee ja kyttää vastahyökkäyksiä, jotka eivät MM-tasolla ole niin tehokkaita kuin omissa karsinnoissa. Uskon hidastempoiseen otteluun, minkä Bosnia kuitenkin kampeaa voitoksi. Kumpikin joukkue kaipaa tehoja avausottelun jälkeen, mutta tänään hanat tuskin aukeavat.

 Kommentit (1)

Kummatkin underit kotiin!

Kummatkin underit kotiin! Argentiinalla oli odotetun vaikeaa, eikä 0-0 olisi ollut vääryys. Bosnia lähti tyhmästi peliin Nigeriaa vastaan, mutta onneksi se maksoi vain Bosnian kisapaikan eikä underia. Eka jakso vauhdikasta, mutta toisella tempo tippui selvästi. Huomenna jatketaan!