22.10 Brassifutis: Kausi lähestyy loppuaan ja motivaatiosta tarjolla hurjia etuja

22.10 Brassifutis: Kausi lähestyy loppuaan ja motivaatiosta tarjolla hurjia etuja

Viki blogi

Comments: 0

Flamengo - Internacional

Internacional+0.25 at 2.13 (54%) 4/5

 

Flamengo on vahvan loppukirinsä ansiosta noussut pohjalta keskikastiin ja ainakin toistaiseksi se on turvassa. Viime vuoden tapaan joukkue on pärjännyt loistavasti cupissa ja joukkueen katseet ovatkin jo tulevassa välierässä. Flamengo ei ole materiaaliltaan erikoinen joukkue ja lukuisat poissaolot heikentävät joukkueen rosteria entisestään.

 

Internacional tippui edellisen kierroksen tappiosta johtuen neljänneksi ja joukkue pyrkii palaamaan samantien voittokantaan. Atletico Mineiron jäätyä eilen tasapeliin sillä onkin todellinen iskunpaikka napata lokakuun ensimmäinen vierasvoitto. Suurelle yleisöllekkin tuttu Nilmar avasi edellisessä pelissä maalihansa ja tänään hyvin koko kauden toimineelta hyökkäyspeliltä odotetaan lisää.

 

Internacionalilla on vielä paljon pelattavaa, kun taas Flamengon katseet ovat jo cupin välierissä. Internacional on myös materiaaliltaan parempi joukkue, vaikkakin kotietu tasoittaa puntteja. Flamengo ei kuitenkaan ole ollut kummoinen kotijoukkue ja sen takia Internacionalilla on paikka iskeä.

 

Criciuma - Atletico PR

Criciuma-0.5 at 2.35 (50%) 4/5

 

Criciuman viime viikko tiivisti sen kauden aika mukavasti. Ensin se kaatoi kotikentällään huippuvireisen Santosin peräti 3-0, mutta vieraskentällä sillä ei ollut mitään palaa Fluminenseä vastaan. Criciuma on sarjan huonoin vierasjoukkue, mutta omaan tasoon suhteutettuna paras kotijoukkue. Kotivoittojen olisi jatkuttava tänään, koska joukkue majailee edelleen putoajan paikalla.

 

Atletico PR:n otteluohjelma on ollut suotuisa ja kolmella kotivoitolla se käytännössä varmisti säilymisen. Joukkue sijaitsee keskikastissa, eikä panosta juurikaan ole. Kotonaan joukkue napsii varmasti tarvittavat pisteet, mutta riittääkö asenne vieraissa, jossa se on voittanut edellisen kerran heinäkuussa?

 

Jälleen on motivaatiosta suuri etu. Criciuma pelaa säilymisestä, kun taas vierasjoukkueella on pitkä matka kumpaankin päähän. Criciumalla on tänään useita poissaoloja, mutta sillä on silti (todennäköisesti) varaa jättää Brasilian Ryan Giggs eli Paulo Baier vaihtopenkille. Kotietu on tässä pelissä valtava ja Criciumalla ei ole varaa jättää näitä tilaisuuksia käyttämättä.

Kommentit (0)