23.11 Brassifutis: Viimeisiä pelejä viedään ja panokset kasvavat

23.11 Brassifutis: Viimeisiä pelejä viedään ja panokset kasvavat

Viki blogi

Comments: 0

Chapecoense - Botafogo

Under 2.5 at 1.74 (62%) 3/5

 

Chapecoense otti lähes sensaatiomaisen 4-1 vierasvoiton Fluminensestä ja samalla se nousi pois putoajan paikalta. Joukkueen säilyminen on vielä kaikkea muuta kuin varma, mutta voittamalla tänään se olisi todella lähellä säilymistä. Edellisen kierroksen voitto antoi joukkueelle melkoisen itseluottamuspiikin, joten Chapecoense voi lyödä tänään viimeisen naulan Botafogon arkkuun.

 

Botafogon koko kauden mittainen pyristely on tulossa päätökseen, sillä tänään on pakkovoiton paikka. Viikolla joukkue hävisi todella tärkeän kotipelin Figueirenselle, vaikka Botafogolla oli toisella jaksolla mahdollisuus mennä pilkulta johtoon. Neljän perättäisen tappion jälkeen itseluottamus ei ole kohdallaan ja en tiedä uskovatko pelaajatkaan säilymiseen.

 

Botafogo on tappioputkensa aikana tehnyt vain yhden maali ja maalinteko on tällä hetkellä todella vaikeaa. Myös Chapecoense kärsi samasta ongelmasta ennen Fluminensen murskaamista, eikä kohonnut itseluottamus paranna pelillisiä ongelmia. Kovinkaan montaa maalia tuskin nähdään, koska ottelun merkityksestä johtuen peli lienee hyvin varovaista.

 

Santos - Sao Paulo

Over 2.5 at 2.07 (54%) 3/5

 

Santos on pelannut jo kahdeksan peliä ilman voittoja, eikä sillä ole ollut peleissä panosta enää pitkään aikaan. Panoksettomuus on näkynyt huonojen tulosten lisäksi maalimäärien putoamisessa. Yksi syy tuohon on hyökkäyspään pelaajien liikarasitus, mutta myös työmoraali on laskenut huomattavasti. Tähän paikallispeliin joukkue kuitenkin syttyy varmasti.

 

Sao Paulolla on vielä käytännössä mahdollisuudet mestaruuteen, mutta joukkue keskittynee pitämään kilpailijat takanaan. Joukkue on toki edelleen mukana Copa Sudamericanassa, minkä johdosta se saattaa lepuuttaa osaa avainpelaajista. Hyökkäyspään materiaali on toki todella laaja ja alakerran lepuutukset käyvät overille mainiosti.

 

Santosin maalimäärät ovat pudonneet "radikaalisti", mutta Sao Paulon peleissä on tullut edelleen paljon maaleja. Varmemmalla alakerralla Sao Paulo olisi todennäköisesti mestari, eikä mahdolliset lepuutukset auta haparoivaa puolustusta. Santosilla on kaikki tarvittavat palaset maalintekoon, eikä tänään homma jää motivaatiostakaan kiinni. Kuumassa derbyssä verkot heiluu, eikä punaiset kortitkaan kovin kaukana ole.

  


 


Kommentit (0)