23.5: Internacional jälleen peleihin

23.5: Internacional jälleen peleihin

Viki blogi

Comments: 1

Vasco - Internacional

Internacional+0.5 at 2.14 (54%) 4/5

 

Vasco on aloittanut kauden kahdella 0-0 tasapelillä ja samat lukemat komeilivat taululla myös viikolla cupissa. Vascon puolustus on siis toiminut hyvin, mikä on todella tärkeä ase putoamistaistelua silmällä pitäen. Alakerran johtaja Rodrigo on kuitenkin tänään suurella todennäköisyydellä poissa, joten ensimmäinen päästetty maali nähnee päivänvalon. Vascon oma maalinteko ei tule olemaan helppoa tänäänkään.

 

Kauden molemmat pelinsä kakkosmiehistöllä pelannut Internacional otti avausvoittonsa viime viikonloppuna. Viikolla ykkösmiehistö jatkoi taivaltaan Libertadoresissa, jossa jatkopaikka on omissa käsissä ensi viikolla pelattavassa toisesssa osassa. Internacional jatkaa siis kakkosmiehistöllään, joka on sekin laadukas. Kentällä nähdään todennäköisesti mm. Vitinho, Rever ja United-legenda Anderson.

 

Internacional on joka kakkosmiehistöllä pelatessaan ehkä se laadukkaampi joukkue, joskin kotietu on suuri. Vascolla rupeaa olemaan jo tuskia maalinteon kanssa ja molemmat sarjapelit avannut Gilberto lienee tänään sivussa. Internacional on pelannut kokonaisuudessaan vahvasti viimeiset kuukaudet, ja uskon sen ottavan tästä pelistä pisteitä mukaansa.

Kommentit (1)

hyvin napsu

hyvin napsu