24.6 MM-futis: Monelle viimeinen ottelu, motivaatiosta paljon etua

24.6 MM-futis: Monelle viimeinen ottelu, motivaatiosta paljon etua

Viki blogi

Comments: 1

Italia - Uruguay

Under 2.5 at 1.98 (56%) 4/5 (sbobet)

 

Italia hävisi Costa Ricalle ja teki elämänsä hankalaksi. Lohkovoitto tuntuu kaukaiselta ajatukselta, mutta tasapeli Uruguayta vastaan vie sen jatkopeleihin. Tänään nähdään varmasti motivoitunut, mutta puolustusvoittoinen Italia, joka yrittää pitää maalinsa puhtaana. Italia lähteneekin otteluun kolme topparin linjalla, joten Bonucci pelanee ensimmäiset minuuttinsa ja De Sciglio palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen.

 

Uruguay liputettiin jo ulos, mutta taisteluvoitto Englannista piti pään veden pinnalla. Voitolla Italiasta Uruguay selviäisi jatkoon ja voitto onkin täysin mahdollinen, jos se pelaa yhtä hyvin kuin Englantia vastaan. Suarez on uruguayn tärkein yksittäinen pelaaja, mutta onko hän vielä 90.minuutin kunnossa? Jos Uruguay siirtyy johtoon alkaa puolestaan Uruguayn puolustustasitelu kelloa vastaan.

 

Italian riskitaso on nollassa ja jos Uruguay siirtyy johtoon, on Uruguayn vuoro puolustaan. Italian johtomaali ei olisi hyvä underin kannalta, sillä Uruguay laittaisi kaiken peliin. Odotettavissa on tasainen ja puolustusvoittoinen ottelu.

 

Japani - Kolumbia

Japani at 4.07 (33%) 4.5/5 (pinnacle)

 

Japani on ollut pettymys, mutta sillä on edelleen mahdollisuudet jatkoon. Jatkopaikkaan se kuitenkin tarvitsee tästä ottelusta voiton, eikä sekään vältämättä riitä. Norsunluurannikon voitolla Japani on ulkona, mutta Kreikka ei ole helpoin mahdollinen vastustaja. Japani kuitenkin laittaa kaikki peliin ja tasatilanteessa se hakee vimmatusti voittomaalia.

 

Kolumbia on ollut vakuuttava ja se on matkalla lohkovoittoon. Motivaatio päivän otteluun varmasti aika vähissä, sillä vaikka lohkovoitto ei olekkaan varma, saisi se kakkoseksi sijottuessaan todennäköisesti vastaan Costa Rican. Lepuutuksia (vammat, pelikeillot lähellä) nähdään varmasti ja Kolumbia pelanee säästöliekillä.

 

Japanilla on kaikki pelissä, kun taas Kolumbialle on parempi mitä enemmän se ottelun häviää. Sen takia kannattaa pelata Japanin suoraa voittoa, sillä tasapelillä joukkue ei tee yhtään mitään. Motivaatiosta on suuri hyöty Japanille ja toivottavasti vaarallinen hyökkäyskalusto herää viimein.

Kommentit (1)

Italia-Uruguay oli odotetun

Italia-Uruguay oli odotetun dramaattinen ja under helposti kotiin. Japanilla oli kovaa yritystä ja ensimmäinen jakso näytti todella hyvältä, mutta toisella jaksolla Kolumbia menikin sitten menojaan.