24.8 Brassifutis: Corinthians muuten köyhän kierroksen helmenä

24.8 Brassifutis: Corinthians muuten köyhän kierroksen helmenä

Viki blogi

Comments: 1

Gremio - Corinthians

Corinthians+0.25 at 1.91 (59%) 4/5

 

Gremion kausi on ollut todella vaikea, eikä kurssi ole kääntynyt Scolarinkaan johdolla. Joukkue on voittanut ainoastaan kaksi edellisestä kymmenestä ottelusta, eikä normaalisti kovana kotijoukkueena tunnettu Gremio ole pärjännyt kotonakaan. Joukkueen materiaali ei ole kummoinen ja vaikka se on viime aikoina vahvistunut, en jaksa uskoa sen nousevan kuin korkeintaan ylempään keskikastiin.

 

Corinthians on hävinnyt ainoastaan yhen ottelun koko kauden aikana ja useista tasapeleistä huolimatta se on mestaruustaistelussa mukana. Joukkue on toista kautta putkeen sarjan vähämaalisin joukkue, vaikkakin se on parantanut omaa hyökkäyspeliään huomattavasti. Sairastupa on tyhjänä ja Corinthians on kokonaisvaltaisesti vakuuttava paketti.

 

Kummatkin joukkueet lukeutuvat ns. suurseuroihin, mutta vain Corinthians on ollut tällä kaudella maineensa arvoinen. Corinthians on ollut joukkueista selvästi parempi ja vaikka Gremio onkin normaalisti hyvä kotijoukkue, en näe sitä millään näin suurena suosikkina. Corinthians on päästänyt vain 9 maalia ja kun Gremio on itse tehnyt 13, ei maalinteko ole helppoa tänäänkään.

 

Kommentit (1)

Avausjakso oli tasainen,

Avausjakso oli tasainen, Corinthians jopa hieman hallitsevampi osapuoli. Toinen jakso kerkesi juuri ja juuri alkaa kun taululla oli jo 2-0. Corinthians tuli vielä takaisin peliin ja haki vimatusti tasoitusta, mutta tolppaa lähemmäksi se ei päässyt. Ei nyt pompi pallot suotuisasti. Pöh.