24.9 Brassifutis: Brasiliassa lyödään overit taululle

24.9 Brassifutis: Brasiliassa lyödään overit taululle

Viki blogi

Comments: 1

Sao Paulo - Flamengo

Over 2.5 at 2.17 (52%) 3,5/5

 

Sao Paulo kaatoi Cruzeiron kärkiottelussa, mutta sen jälkeen se on hävinnyt kaksi vieraspeliä peräkkäin. Joukkueen onneksi myös Cruzeiro on hävinnyt ja Sao Paulo on yhä mestaruustaistelussa mukana. Sarjan kovin hyökkäysnelikko on tänään jälleen kassassa ja heidän pelatessaan Sao Paulo ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua. Kokoonpano on muutenkin hyökkäysvoittoinen ja kotikentällään Sao Paulolla on kaikki mahdollisuudet laittaa sirkus pystyyn.

 

Flamengo on Vanderlei Luxemburgon valmennuskauden aikana noussut tukevasti keskikastiin, eikä putoaminen ole ainakaan tällä hetkellä uhkana. Flamengo ei edellenkään kuulu materiaalinsa puolesta kuin sarjan keskikastiin, mutta joukkue on pelannut pirteästi ja itseluottamus on noussut rutkasti. Joukkue on vihdoin ruvennut tekemään maaleja, vaikkakin Fluminense olisi ollut kaadettavissa paremmalla viimeistelyllä.

 

Flamengon maalilukemat ovat vahvassa nousussa ja Sao Paulo on ollut koko kauden sarjan viihdyttävimpiä joukkueita. Sao Paulon kokoonpano on todella hyökkäävä ja vasempana pakkina operoi todennäköisesti entinen maajoukkuetason laitalinkki Michel Bastos. "Fantastic Four" aiheuttaa varmasti tuhoja, mutta myös Flamengolla on sanansa sanottavana tässä ottelussa.

 

Coritiba - Cruzeiro

Over 2.5 at 2.20 (50%) 3/5

 

Coritiba on viime kierrosten kotivoittojen ansiosta noussut sarjataulukossa ylöspäin, mutta joukkue on yhä vaarassa pudota. Kuntokäyrä osoittaa kuitenkin oikeaan suuntaan ja tällä menolla Coritiba tulee vielä nousemaan pois putoajan paikalta. Maalinteko ei ole ollut enää viime kierroksilla tuskaista ja kahdessa edellisessä kotipelissä se on tehnyt peräti kuusi maalia.

 

Cruzeiro hävisi viikonloppuna kotipelinsä Atletico Mineirolle eikä se saanut kasvatettua sarjajohtoaan. Joukkue osoitti kuitenkin asennetta kun se tuli kahden maalin takaa rinnalle, mutta lopulta käteen ei jäänyt ainuttakaan pistettä. Viime vuonna puolustus oli rautainen, mutta varsinkin viime aikoina puolustus ei ole toiminut ja esimerkiksi Dede ei ole ollut tasollaan. Maaleja joukkue tekee kuin liukuhinalta illasta toiseen.

 

Coritiban maalimäärät ovat olleet nousussa ja vastassa on tänään puolustus, joka on helposti haavoitettavissa. Cruzeiron hyökkäyskalusto on kuitenkin hurja ja riveissä on useita pelaajia, jotka pystyvät omin käsin kääntämään pelejä voitoiksi.

 

 

PS. Illalla mahdollisesti 0-2 lisäkohdetta.

Kommentit (1)

Ei lisäkohteita. Figuirense -

Ei lisäkohteita. Figuirense - Corinthians over 2 on markinaalinen ylikerroin.