25.6 MM-futis: Argentiina ei vakuuta, mutta voittanee lohkonsa

25.6 MM-futis: Argentiina ei vakuuta, mutta voittanee lohkonsa

Viki blogi

Comments: 1

Nigeria - Argentiina

Under 2.5 at 2.20 (50%) 3/5

 

Nigeria voitti Bosnian ja on täten lähellä jatkopaikkaa. Voitolla Nigeria voittaisi lohkon, mutta tasapeli ja jatkopaikan varmistaminen olisi Nigerialle loistava tulos. Iranin "bussia" vastaan Nigerialla oli vaikeuksia, kun se joutui avaamaan peliä, mutta Bosniaa vastaan pelaaminen oli jo helpompaa. Argentiinaa vastaan Nigeria pääsee pelaamaan jälleen vahvuuksillaan.

 

Argentiina on voittanut kummatkin pelit, mutta pelaaminen ei ole todellakaan vakuuttanut. Irania vastaan voittomaali nähtiin vasta lisäajalla ja Argentiinan maalinteko on jäänyt muutenkin Messin vastuulle. Yhteistyön jalkapalloa ei ole ollut havaittavissa ja Argentiina on ollut täysin yksilöiden varassa. Hyökkäyspään pelaajat tarvitsivat onnistumisia, mutta olisiko penkitys parempi herätys?

 

Tasapeli olisi kummallekkin loistava tulos ja odotettavissa on aika tarkka peli. Nigeria ei ole päästänyt vielä maaliakaan ja huippumaalivahti Eneyama on viimeisenä lukkona. Argentiina ei ole vakuuttanut ja Nigeria on sen verran laadukas joukkue, että se saa pidettyä Argentiinan aisoissa. Nigeria varmasti seuraa Iranin tilannetta tarkasti, sillä tappio voi hyvinkin riittää jatkoon.

Kommentit (1)

Eipä ollut under edes sillä

Eipä ollut under edes sillä seinällä. Kaksi nopeaa maalia varmasti vaikutti pelin kuvaan huomattavasti, mutta kyllähän se oli pelinä täysi overi.