26.5 Veikkausliiga: Viimeinen rypistys ennen taukoa

26.5 Veikkausliiga: Viimeinen rypistys ennen taukoa

Viki blogi

Comments: 1

IFK Mariehmamn - FC Lahti

IFK Mariehamn+0 at 1.99 (55%) 3/5 pinnacle

 

IFK Mariehamnin hyvin alkanut kausi on kääntynyt jyrkkään laskuun ja joukkue on pelannut neljä peliä ilman voittoa. Vastassa on toki ollut koviakin joukkueita, mutta on saarelaisten pelin taso heilahdellutkin melkoisesti. Pelaamiseen pitäisi löytää sama suoritusvarmuus, kun mikä siitä paistoi alkukaudesta. Mariehamn on tosin pelannut viime aikoina paljon vieraissa, mikä myös korostaa liikaa joukkueen alavireisyyttä. Lyyski ja Nurme ovat tänään sivussa, mutta varsinkaan Nurmeen poissaolo  ei paljoakaan kotijoukkuetta heikennä.

 

FC Lahti on kolmen voitottoman ottelun jälkeen voittanut kaksi kotiotteluaan. Jos Mariehamn on pelannut viime aikoina paljon vieraissa, on Lahti pelannut viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä kotonaan. Lahti on pystynyt tällä kaudella vieraissa voittamaan vain KuPS:n ja saarilla Lahti on ollut aina vaikeuksissa. Lahdelta on tänään sivussa joukkueen avainpelaajiin kuuluvat Joenmäki ja Tuco (penkillä). Joenmäki on korvattavissa, mutta pidän Tucoa jopa Lahden tärkeimpänä pelaajana.

 

Lahti on pystynyt vain kerran seurahistoriansa aikana voittamaan saarilla, eikä sen urakka ole tänäänkään helppo. IFK Mariehamn on ollut parhaillaan todella hyvä, mutta taso on heitellyt liikaa. Lahti on puolestaan tasaisempi suorittaja, mutta vieraspelaaminen arveluttaa hienoista Cup-voitoista huolimatta. IFK Mariehamn on todella kova kotijoukkue ja antaa varmasti kaikkensa ennen taukoa.

 

MYPA - FC Inter

Under 2.5 at 1.88 (58%) 3/5 sbobet

 

MYPA otti viikolla voiton KuPS:sta tiukan taistelun jälkeen ja siirtyi takaisin sarjan kärkeen. MYPA:n pelissä oli selvästi näkyvissä väsymisen merkkejä ja se verotti selvästi joukkueen pelaamista. MYPA ei päässyt juurikaan vaarallisille maalipaikoille ja nopeisiin hyökkäyksiin lähteminen oli normaalia hitaampaa. Tauko tekee kaikille terää, mutta ainakin edellisen pelin perusteella etenkin MYPA on tauon tarpeessa.

 

Inter pääsee tuorein jaloi väsynyttä kotijoukkuetta vastaan, sillä Inter pelasi edellisen pelinsä yli viikko sitten. Interin materiaali on laadukas mutta kapea ja tauko on tehnyt varmasti hyvää. Interille peli onkin todella tärkeä, sillä viiden voitottoman ottelun putki olisi saatava katki. Maalinteko on ollut vaikeaa ja puolustus on ollut Interin selvästi toimivin osa-alue.

 

MYPA:n kotipelit ovat olleet välillä melkoista ilotulitusta, mutta tänään maaleja tuskin tulee paljon. Pelissä on suuret panokset, eikä etenkään Interillä olisi varaa hävitä ottelua. Kotijoukkueella oli vaikeuksia päästä maalipaikoille edellisessä ottelussa, eikä se tule olemaan helppoa tänäänkään. Odotan tarkkaa ottelua, mikä kääntyy maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Kommentit (1)

Under saatiin haaviin, mutta

Under saatiin haaviin, mutta saarilla jäätiin ilmeisen ansaittuun tasapeliin. Veikkausliiga lähtee lyhyelle tauolle, mutta blogissa kuhina jatkuu. Huomenna ulos tulee ennakko koskien isäntämaata futiksen MM-kisoissa.  Keskiviikkona paljon pelejä Brasiliassa ja muutama myäs torstaina.