26.7 Brassifutis: Kaksi kohdetta tarjolla

26.7 Brassifutis: Kaksi kohdetta tarjolla

Viki blogi

Comments: 1

Santos - Chapecoense

Chapecoense+1 at 1.82 (60%) 3/5 (SBOBET)

 

Santosin nousukiito tuli edellisellä kierroksella tiensä päähän, kun Fluminense oli vahvempi lukemin 1-0. Santosin hyvästä vireestäkin voidaan olla montaa mieltä, sillä se kohtasi oikeastaan kaikki häntäpään joukkueet ja pisteitä oli otettavissa enemmänkin. Santosilla on edelleen hyökkäyspäässä Neymarin kokoinen aukko, eikä 17-vuotias Gabriel Barbosa pysty vastaamaan tehoista jokaisessa pelissä.

 

Chapecoense kaatoi vieraissa mestarisuosikkeihin lukeutuvan Sao Paulon ja joukkue on muutenkin kovassa lennossa. Edellisestä neljästä pelistä joukkue on voittanut kolme ja voitto Sao Paulosta ruokki itseluottamusta entisestään. Joukkueen pelirohkeus ei ole ollut vielä vaaditulla tasolla, mutta joukkue on puolustanut hyvin läpi kauden.

 

Santos ei ole vielä vakuuttanut, eikä joukkueen materiaalikaan ole niin kummoinen. Alakerran johtaja Edu Dracena on ollut koko kauden sivussa ja hyökkäyspäähän kaivattaisiin lisää tulivoimaa. Kotonaan Santos ei ole hävinnyt kuin kerran, mutta ratkaisuvoiman puute tulee johtamaan vielä useisiin tasapeleihin. Chapecoensella on paikka yllättää.

 

Criciuma - Vitoria

Under 2.25 at 1.88 (58%) 3/5 (SBOBET)

 

Criciuma jatkoi tuloksellisesti loistavia kotipelejään viikolla, mutta viikonloppuna Atletico PR oli joukkueelle liian kova haaste. Criciuman kausi on ollut kaksijakoinen, eikä se ole pystynyt pelaamaan kahta hyvää ottelua peräkkäin. Suoritustaso on heitellyt liikaa myös yksittäisien otteluiden sisällä. Edellisen ottelun tappiosta huolimatta Criciuma on esittänyt viime aikoina parasta mahdollista Criciumaa ja jos se haluaa säilyä, tämän kaltaiset pelit olisi voitettava.

 

Vitorian viime kausi oli loistava, mutta tänä vuonna on ollut odotetun vaikeaa. Joukkue on pystynyt voittamaan vasta yhden ottelun ja vaikka tasapelejä on monta, niillä ei sarjassa pitkälle pääse. Maalinteko on ollut tuskaista ja Marquinhosin siirryttyä Cruizeroon maalinteko näyttää entistäkin vaikeammalta. Puolustus on onneksi kunnossa.

 

Criciuman maalivahti Luiz on sivussa, mihin on varmasti ylireagoitu jonkin verran. Criciuma pelaa tällä hetkellä laadukasta jalakapalloa ja kotonaan joukkuetta on vaikea voittaa. Puolustuspelin parantamiseen on varmasti keskitytty ja Criciuman kokoonpano tänään on normaalia puolustavampi. Vitorialle maalinteko on tuottanut suuria ongelmia, mutta puolustus toimii. Maaleilla ei tänään juhlita.

Kommentit (1)

Jopas takkuilee tauon

Jopas takkuilee tauon jälkeen.  Chapecoense ei paljonkaan pelillisesti tarjonnut, mutta peli oli tasainen, eikä Santos olisi ansainnut kuin korkeintaan maalin voiton. Myös toinen matsi repesi pahasti, eikä kyllä heti olisi uskonut, että Vitoria tekee 1/4 kauden maaleistaan tässä pelissä. Noh, näin tällä kertaa. Eteenpäin!