26.7: Kaksi kohdetta köydälle kierrokselle

26.7: Kaksi kohdetta köydälle kierrokselle

Viki blogi

Comments: 0

Ponte Preta - Internacional

Internacional+0.25 at 2.09 (55%) 4/5

 

Ponte Pretan loistava alkukausi on lähtenyt selvään laskuun ja joukkue on voittanut vain yhden edellisestä 10 ottelusta. Ei joukkue ole mitenkään erityisen surkeasti pelannut, mutta se ei ole pystynyt kääntämään tasaisisa pelejän hyödykseen alkukauden tapaan. Joukkue menetti myös tärkeimmän pelaajansa Renato Cajan.  

 

Internacionalin tie Copa Libertadoresissa tuli viikolla tiensä päähän, kun joukkue putosi välierissä Tigresille. Tämän myötä joukkue panostaa tästä lähtien täysillä sarjapeleihin, jotka eivät ole turhan hyvin menneet. Libertadoresin välieriin selviytyminen kertoo kuitenkin joukkueen oikeasta tasosta, joka on todella kova ja uskon Internacionalin olevan loppukaudella kova. 

 

Joukkueiden välillä on selvä tasoero ja joukkueiden kuntokäyrät ovat menossa eri suuntiin. Vaikka myös Internacionalin kakkosmiehistö on kova niin se vahvistuu loppukautta ajatellen selvästi ja mm. joukkueen ykköstähti Charles Aranguiz ei ole pelannut vielä ainuttakaan sarjapeliä.

 

 

Goias - Flamengo

Goias+0 at 1.83 (59%) 3/5

 

Goias on voittanut neljästä edellisestä pelistään vain yhden, mutta otteluohjelma on ollut vaikea. Se on kuitenkin fakta, että joukkue on tällä hetkell putoamisviivan alapuolella ja haluaa sieltä tietysti pois. Mielestäni Goias on kuitenkin ollut tuloksiaan parempi ja se on pelannut toistaiseksi paljon vieraspelejä.

 

Flamengo on uusien vahvistuksien myötä saanut käännettyä tuloksellisen kurssinsa ja mm. Paolo Guerrero on saanut unelma-alun uudessa seurassaan. Kokonaisuudessa Flamengo ei kuitenkaan ole niin selvää parannusta tehnyt, enkä usko sen nousevan kuin korkeintaan ylempään keskikastiin. Kotonaan joukkue on kova, mutta vieraissa selvästi yliarvostettu.

 

Goias on joukkueista huonompi, mutta selvästi aliarvostettu ja kotonaan tässä suosikki. Goiasin avuksi on tulossa vielä pian Pan America Gameseistä hyökkääjä Erik, joten en jaksa uskoa putoamiseen. Tasainen ottelu luvassa, mutta kotiedun turvin on vaikea nähdä Goiasin ainakaan häviävän tätä kamppailua.

 


Kommentit (0)