27.4 Brassifutis: Copa Libertadores kärkijoukkueiden rasitteena

27.4 Brassifutis: Copa Libertadores kärkijoukkueiden rasitteena

Viki blogi

Comments: 10

Cruzeiro - Sao Paulo

Sao Paulo+0.5 at 1.80 (63%) 4/5   bet365


Cruzeiro aloitti kautensa vierasvoitolla Bahiasta, vaikka se lepuuttikin osaa avainpelaajistaan. Tilanne on tänään sama, sillä joukkueen katseet on Libertadoresissa. Libertadoresia samaan aikaan pelanneet joukkueet ovat usein olleet vaikeuksissa liigassa, eikä Cruzeironkaan tie ole helppo. Varsinkin Sao Paulon tasoisia joukkueita vastaan olisi tärkeää päästä pelaamaan parhaillaan.

 

Sao Paulo oli avauskierroksen paras joukkue, ja se kaatoikin Botafogon selvästi lukemin 3-0. Sao Paulon trio Pato-Luis Fabiano-Ganso toimi loistavasti yhteen ja maalipaikkoja syntyi kun liukuhihnalta. Sao Paulo on materiaaliltaan yksi sarjan parhaita joukkueita, joten Cruzeiro on loistava mittari. Sao Paulon pelaaminen ei nimittäin ollut viime kaudella tai talvikaudella kovin vakuuttavaa, mutta ensimmäisen pelin perusteella joukkue on menossa oikeaan suuntaan.

 

Cruzeiron lepuutukset syövät joukkueen iskukykyä ja Sao Paulolla on ryöstöretken paikka. Sao Paulossa on vahva kilpailutilanne päällä, eikä Ramalho pelkää pudottaa tähtipelaajiaan penkille huonompien pelien jälkeen. Tämä puskeen joukkuetta eteenpäin. Cruzeiro on loistava kotijoukkue, mutta Sao Paulo on parhaimmillaan todella hankala vierasjoukkue.

 

Gremio - Atletico Mineiro

Gremio-0.25 at 2.12 (53%) 3/5 Sbobet

 

Gremio hävisi jopa hieman yllättäen kauden avausottelunsa ja toinen tappio tuli heti perään Libertadoresissa. Gremion katseet ovat jo Libertadoresissa, mutta lepuutuksista huolimatta se saa jalkeille todella kovan avauskokoonpanonon. Gremio päästi Libertadoresin alkulohkossaan vain yhden maalin omiin ja peli on muutenkin varsin hyvällä mallilla. Gremio on kaiken lisäksi loistava kotijoukkue.

 

Atletivo Mineiro hävisi avausottelunsa Libertadoresissa, ja tämän seurauksena valmentaja sai lähteä. Atl.Mineiron talvikausi ei ole ollut kovin onnistunut, eikä uusi valmentaja saanut missään vaiheessa hommaa toimimaan. Myöskään joukkueen pelaajat eivät ole olleet aivan tasollaan, ja etenkin hyökkäyspään pelaajilta Ronaldinhon johdolla odotetaan enemmän. Atl.Mineiro on ollut suorastaan surkea vieraspeleissä, ja ennen tärkeää Libertadoresin kamppailua odotukset eivät ole kovin suuret.

 

Kummatkin joukkueet lepuuttavat avainpelaajiaan, mutta Gremio kärsii lepuutuksista vähemmän. Atl.Mineirolla nimittäin on sairastupa melkoisen täynnä, joten saa nähdä millaisen joukkueen se saa parsittua kasaan. Gremiolla on kotonaan näytönpaikka kahden tappion jälkeen, eikä se halua jättää sitä käyttämättä.

 

 

PS. Iltapeleihin mahdollisesti 1-2 lisäkohdetta myöhemmin.


 


 


Kommentit (10)

Ei tuonne Bet365:lle kukaan

Ei tuonne Bet365:lle kukaan voittava voi pelata. Turha vihjata.

Voittaja

Voittavana olisit voinut pelata Pinnaclella 1.79. Aika moni saa bet365:lle peliä sisään, joten markkinatoppina oli hyvä poimia se tähän esiin. Sinun kaltaisesi voittajat varmaan pelaavatkin Pinnaclella, joten osaat katsoa sieltä kertoimesi itse.

Kiitoksia vihjeistä! Ei

Kiitoksia vihjeistä!
Ei varmaan ole mukavaa kun tulee vittuilua jostain buukkereista vaikka pinnyn kertoimessa oa päälle 1,12
Muistetaan olla kiitollisia kun kaveri ylipäätään vihjaa tänne.

On se kova

Superviki

Naps!

Sieltä napsui ensimmäinen kohde kotiin. Todella tasainen matsi ja kääntihän se Sao Paulo sen lopussa tasoihin. Sitten jännätään Gremiota.

Muihin matseihin ei lopulta löytynyt mitään. Figuirense-Bahia over kiinnostaisi, mutta kenttä on lähes neutraali ja analyysiriski melko suuri. Jätetään välistä.

Kiitos :)

Kivasti napsui loppuhetkillä eka. Pinnylle itse pelasin, eikä tosiaan ollut liikaa vaadittu itse hieman kertoimia vertailla.

Ja kyllä tuonne useampikin voitollinen nykyään Bet365:lle pystyy pelaamaan. Parikin ammattimaista live-pelaajaa tiedän.

heh

hauska valitus tuo Bet365, jos kerran Pinnyltäkin sai 1.79 :D
Seurataan Vikin toimintaa, josko tästä jotain peesattavaa tulis.
Peukku!

Gremiokin jo johdossa.

Gremiokin jo johdossa. Alkanut niin hyvin ettei enää tässä vaiheessa uskalla kelkkaan hypätä kohtaamaan vääjäämätöntä. :-/

2-0 Gremio jo

Manataan nyt kunnolla :) Toivotaan että pitää.

Kelkassa on tilaa

Gremio jo 2-0 johdossa. Matsista sen verran, että Atl.Mineiro ei yllättäen lepuuttanutkaan avainpelaajiaan, mutta motivaatio tätä matsia kohtaan ei kovin kummoinen ole, mikä näkyy myös tulostaululta. Arvio samassa, mutta perusteluihin pientä viilausta :)

Alku on ollut kyllä loistava ja ei tämä tahti voi loputtomiin jatkua. Ylä- ja alamäkiä on luvassa vielä monia, joten rohkeasti vaan peesiin mukaan!