27.7 Brassifutis: Paluu voittokantaan

27.7 Brassifutis: Paluu voittokantaan

Viki blogi

Comments: 2

Goias - Sao Paulo

Sao Paulo+0 at 1.92 (60%) 4/5

 

Goias on ollut yksi alkukauden yllättäjistä, mutta joukkueella on ollut myös tuuria mukanaan. Joukkue on pelannut useita nollapelejä, missä vastustaja on pystynyt tuhlailemaan maalipaikkoja käsittämättömällä tavalla. Goiasin puolustus ei ole siis niin hyvä kuin tilastot kertovat. Goiasin peleissä on tullut vähiten maaleja koko sarjassa, mutta uskon tuon lukeman lähtevän vielä nousuun.

 

Sao Paulo kärsi todella yllättävän tappion Chapecoenselle ja joukkue haluaa palata samantien voittokantaan. Cruzeiro on hurjassa iskussa ja Sao Paulon olisi pakko palata voittokantaan pysyäkseen mestaruustaistelussa mukana. Joukkue on saanut henkisesti ja pelillisesti ison lisän riveihinsä, kun Kaka tekee paluun kasvattajaseuraansa.

 

Sao Paulo on paperilla paljon kotijoukkuetta kovempi joukkue ja uskon sen olevan todella motivoitunut. Kaka on varmasti sarjan parhaita pelaajia ja samalla iso lisä myös pukukoppiin. Sao Paulo on kompakti paketti, enkä näe sen häviävän toista kertaa putkeen. Josko Goiasin tuuri kääntyisi pian.

 

 

Sport Recife - Atletico Mineiro

Sport Recife+0 at 2.24 (51%) 3.5/5

 

Sport Recifen piti olla nousijoista vahvin ja sitä se on myös ollut. Joukkueen otteluohjelma on ollut helpoimmasta päästä, mutta peliesitykset ovat parantuneet tasaiseen tahtiin, eikä joukkueella pitäisi olla kotikentällä ongelmia haastaa kovempiakaan joukkueita. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana viisi ottelua peräkkäin, joten se osasta on kunnossa.

 

Atletico Mineiro keskittyin viime vuonna Libertadoresiin ja kausi oman maan sarjassa meni pilalle. Myös tänä vuonna keskittyminen on ollut cupeissa ja viikolla se voittikin Recopa Sudamericanan. Motivaatio tavalliseen vierastteluun ei välttämättä ole paras mahdollinen ja joitain lepuutuksikin on varmasti luvassa. Atletico Mineiron surkea vieraspelaaminen on parantunut hieman, mutta vielä piäisi parantaa selvästi.

Atl.Mineiro on paperilla vahvempi, mutta Sport Recife on joukkueista motivoituneempi. Kotonaan Sport Recife on tässä ottelussa suosikki ja useat nollapelit ovat kasvattaneet joukkueen itseluottamuksen huippuunsa. Joukkuetta vastaan ei ole helppo pelata ja Atl.Mineiro saa todistaa sen tänään.

 

 

Atletico PR - Fluminense

Over 2.5 at 2.03 (54%) 3/5

 

Atletico PR vaihtoi valmentajaa ja tulosta rupesi syntymään. Tauon jälkeen se on napannut kaksi voittoa ja tappioittomien pelien putki on jo seitsämän ottelun mittainen. Puolustus rakoilee edelleen liikaa, mutta kärkipäässä sillä on liigan kuumin kolmikko. Marcelo-Coutinho-Ederson trio on tuhonnut puolustuksia kerta toisensa jälkeen eikä kolmikko jää ilman maaleja tänäänkään.

 

Fluminense palasi voittokantaan kaatamalla Santosin lukemin 1-0. Puolustuspelaaminen rakoili tauon jälkeen pahasti, mutta Santosia vastaan homma toimi loistavasti. Santos ei tosin ole paras mahdollinen mittari ja tänään puolustus joutuu todella kovaan testiin. Fluminensen hyökkäyskalusto on hirmuinen ja MM-kisoista toipuva Fred ei ole ollut suurikaan menetys.

 

Joukkueet kuuluvat sarjan viihdyttävimpiin ja kummankin joukkueen peleissä on nähty keskiarvolta yli 2.5 maalia/ottelu. Kumpikin osaa hyökätä ja kenttä vilisee huipputaitavia yksilöitä. Odotan todella viihdyttävää peliä, sillä kumpikaan ei lähde peruuttelemaan.

 

 

PS. Yön peleihin mahdollisesti yksi kohde.


Kommentit (2)

Tulihan sieltä niitä osumia! 

Tulihan sieltä niitä osumia!  Ainoaksi hudiksi muodostunut Sao Paulo oli omassa ottelussaan selvästi parempi joukkue, mutta aina se ei riitä voittoon. Hyvät osumat kuitenkin ja saatiin kuiva putki nopeasti katki. Yön peleihin ei lopulta mitään pelattavaa.

Kovin on hiljaista ollut.

Kovin on hiljaista ollut. Toivottavasti pelattavaa taas lähiaikoina löytyy.. Kiitos viime vihjeistä.