3.5 Veikkausliiga: Joko hanat aukeavat?

3.5 Veikkausliiga: Joko hanat aukeavat?

Viki blogi

Comments: 1

TPS - RoPS

Over 2.5 at 2.46 (47%) 4/5

 

TPS jäi neljässä pelissä peräkkäin maaleitta, kunnes Helsingissä verkko heilui vihdoin. Yksi maali riittikin Klubin kaatoon, ja voitto antoi varmasti lisää itseluottamusta nuorelle joukkeelle. Ei TPS ole tuloksistaan huolimatta huonosti pelannut, päinvastoin. TPS on esiintynyt ennakkoluulottomasti ja joukkue on luonut jokaisessa ottelussa laadukkaita maalipaikkoja, mutta viimeistely on ontunut. Kohonneen itseluottamuksen myötä verkko heilunee tiuhempaan tahtiin.

 

RoPS:lta odotettiin vahvaa alkukautta, sillä se pelasi ensimmäisestä neljästä ottelustaan kolme kotonaan. Pisteitä tarttui haaviin kuitenkin vain neljä, eikä RoPS tunnetusti ole maailman vahvin vierasjoukkue. Media-Malisen opit eivät ole vielä täysin iskostuneet joukkueeseen, mutta RoPS tulee varmasti parantamaan peliään kauden mittaan. RoPS:lla on ollut kotijoukkueen tapaan ongelmia maalinteossa, mutta agressiivisen pelitavan pitäisi tuottaa enemmän maaleja sekä itselle että vastustajalle.

 

Ilman KuPS:n katastrofaalista alkua joukkueet majailisivat tällä hetkellä sarjan pohjalla. Sijoituksia yllättävämpää onkin joukkueiden maalimäärät ja maalikeskiarvoltaan joukkueet ovatkin olleet Veikkausliigan vähämaalisimmat joukkueet. Tämä tilasto tulee varmasti korjaantumaan kauden myötä ja tänään olisi hyvä aloitella. TPS on saanut lisää itseluottamusta ja maalipaikoissa ei varmasti tutisuta samaan malliin. RoPS pyrkii vieraissakin agressiiviseen peliin ja paikkoja pitäisi avautua kummallekkin.

Kommentit (1)

Veikkausliiga ei vain lähde

Ei ne vaan Veikkausliigassa saa sitä vaadittua kolmasta maalia koskaan aikaan. Ottelun lopussa Jani Virtanen oli juoksemassa läpiajoon, kunnes takareisi sanoi poks ja tilanne kuivui siihen. Noh, näitä tulee.